Popusti za korisnike portala na festivalu kuhinje sveta

  • 03.09.2018
  • TRENDOVI
Popusti za korisnike portala na festivalu kuhinje sveta

Naš portal nastavlja tradiciju uspostavljanja medijske saradnje sa najvažnijim sajmovima i najzanimljivijim festivalima u zemlji i regionu. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo uspostavili saradnju sa jednim od najzanimljivijih festivala koji HoReCa scena može da Vam ponudi.


Za sve naše korisnike obezbedili smo popust na štand od 5% i na pakete od 7%.
 

"Kuhinje sveta" je jedinstveni festival nacionalnih kuhinja, hrane i opreme za pripremu i serviranje namirnica. Na jednom mestu možete videti međunarodne kompanije, ambasade, proizvođače posuđa vrhunskog kvaliteta i ekskluzivne opreme za pripremu i serviranje hrane, nacionalna jela zemalja sveta, raznovrsne namirnice proizvode i brendove.

Festival zaokružuje ceo proces u spremanju hrane: od zrna do trpeze i ne može se ni zamisliti bez profesionalnih kuhinja i opreme za spremanje hrane!


Prethodni festivali i gastronomska iskustva od Indonezije, Argentine, Španije, Francuske, Tajlanda i Srbije


Prvi festival "Kuhinje sveta" održan je u aprili 2018. godine u Beogradu i specijalan gost festivala bila je Indonežanska ambasada i kuvar iz Indonezije. Pored ove živopisne zemlje i njihovih specijaliteta, gosti festivala imali su priliku da probaju sir iz Saveoje, čokolade iz Španije i slatkiše iz Portugalije. Na drugom festivalu u Kragujevcu, u junu održavale su se kuvarske prezentacije i degustacije raznovrsnih jela, začina, meda, proizvoda od šampinjona, povrća, voća, kao i vina, rakija iz cele Srbiji i degustirao tajlandski sladoled...

kuhinje-sveta-1


Na oba festivala predstavilo se više od 70 izlagača, domaćih brendova koji svoje proizvode izvoze u Kinu, Nemačku, Austriju, Rusiju, na Novi Zeland.Festival su podržali HoReCa, profesionalna asocijacija Kragujevac i tim profesionalnih kuvara, Šumadijskog upravnog okruga i Privredne komore Srbije.

"Kuhinje sveta" je međunarodni festival koji budi sva čula, ukuse i želje. Tu se jede, uživa i informiše i razvijaju zdravije navike.

Festival za svačiji ukus
 

kuhinje.sveta.2


Festival "Kuhinje sveta" kreiran je da zadovolji najraznovrsnije ukuse i čula!Tokom oba festivala održane su besplatne radionice i predavanja o ishrani, zdravijim namirnicama i spremljenu hrane, kao i stručno predavanje o pogodnostima i olakšicama za izvoz za sve članove velike ugostiteljske industrije. Gosti festivala do sada, bili su:Katarine Samardžić, autorke emisije na TV Kitchen „KatytheCook“, Maje Volk,doktorka i autorke knjige o sirovoj hrani, dr Saše Plećević, poznatiji kao dr Feelgod, Snežana Jandrlić, poznata pevačica i makrobiotičarka, Olivera Rosić, poznata autorka recepata srpske posne kuhinje, Maja Petrović, autorka bloga «Vitki gurman», Danijela Pantić Conić, urednica magazina za zdraviji život «Eva i ja», AugusSusetyo indonežanski kuvar.

Za Više informacija o samom festivalu i popustima kontaktirajte naš portal.