Popusti za korisnike portala za Gastexpo 2018 sajam u Ljubljani

  • 22.01.2018
  • TRENDOVI
Popusti za korisnike portala za Gastexpo 2018 sajam u Ljubljani

Slovenački Gastexpo sajam ugostiteljske i hotelske opreme, hrane i pića, poslastičarstva i pekarstva, koji će se ove godine održati po 12-ti put u Ljubljani od 31.01-3.02.2018 i web portal ugostiteljstvo.com su stuplili u poslovnu saradnju iz oblasti marketinga.

S obzirom da je je web portal ugostiteljstvo.com jedini specijalizovani web portal na regionalnom nivou koji okuplja domaće i strane firme iz oblasti ugostiteljstva, a pored toga pruža i pregršt informacija neophodnih za poslovanje ugostitelja, distributera, kao  i medisko predstavljanje raznih sajmova, manifestacija i događaja iz ugostiteljske oblasti, slovenački sajam je baš u tome video mogućnost za saradnju sa našim portalom.

Svim našim poslovnim partnerima smo omogućili učestvovanje na ovom sajmu uz određene beneficije.

Svaki korisnik web portala ugostiteljstvo.com će dobiti:

15% popusta na izložbeni prostor

40% popusta za sajamske troškove

Kao i besplatan prostor na brošuri koja se besplatno deli svim posetiocima sajma.

Napominjem da smo sličan vid saradnje imali i sa ovogodišnjim zagrebačkim Hotel & Gastro sajmom.

Web portal ugostiteljstvo.com će i u narednom periodu težiti uspostavljanju saradnje po istom principu i ostalim domaćim, regionalnim i inostranim sajmovima.

INFORMACIJE O SAJMU:

 

Ove godine sajam GASTexpo će ponuditi još veće bogatstvo ukusa – novost PIVO

Posetioce očekuju najnoviji trendovi u ugostiteljstvu, nezaboravne radionice i takmičenja, bogat izložbeni program i, što je najvažnije - mnogo raznolikih ukusa za sve goste! Sve to moći ćete videti, doživeti i naučiti na 12-om međunarodnom sajmu OKUSA - GASTexpo od 31. januara do 3. februara 2018 u Ljubljani (Slovenija). Naglasak je na profesionalnom radu koji nudi edukativne radionice na kojima će učesnici sticati praktična znanja, a pomoćiće im promoteri koji će predstaviti svoje show programe.

 

Organizatori pozivaju i srpske predstavnike da se pridruže.


Ko su posetioci sajma?
Sajam se održava istovremeno sa sajmom turizma NATOUR Alpe Adria na Gospodarskem razstavišču koje  zajedno posećuje prosečno oko 15.000 posetilaca, uglavnom iz Slovenije isusednih država Italije, Austrije i bivše Jugoslavije.

Ko su izlagači?
Domaće i strane firme koje žele pridobiti nove kupce i tržišta, te iskoristiti ostaleprednosti koje nudi ovaj jedinstveni sajam. Na proteklim sajmovima izlagalo je oko 400 izlagača iz više od  20 država!

PROGRAM RADIONICA:

Ovogodišnji je sajamski novitet pivo, gdje će biti stavljen akcenat na praktičnim radionicama, na kojima se može naučiti sve o proizvodnji piva u mikropivarama.

Saznaćete više o sastojcima piva, opremi koja vam je potrebna, brojnim trikovima i praktičnim savetima za pripremu piva. Za sve entuzijaste piva, takođe pripremamo vođene degustacije kroz širok izbor ukusa ovog  pića. Odkrit ćete kratku istoriju piva, osnovni proces proizvodnje piva, 4 glavna pravca pivarstva, organoleptičkasvojstva piva, pravilan ukus piva i ispravno serviranje.

TAKMIČENJE ZA GASTexpo pivo godine - stručnjaci za piva će probati sva zanatskih piva i izabrati najbolje. Prva tri mesta će dobit nagrade, a najava rezultata biće održana na sajmu GASTexpo 2018.


Radionice pripreme SLADOLEDA/POSLASTICA
Radionice se održavaju pod okriljem vrhunskih majstora sladoleda i poslastičarstva. Stručne radionice u pripremi kolača na jednostavan način, Gelato, Semifreddi i još, i još…

ŠKOLA PIZZE
Izvode je najbolji italijanski majstori i svetski prvaci. Polaznici dobijaju diplomu nakon završetka škole, a najbolji putuje na svetsko prvenstvo.

POSLASTIČARSKE radionice La GANACHE
Kulinarski majstor i poslastičar francuske škole Naser Gashi ustanovio je prve francuske poslastičarske edukacije i celokupnu ponudu ukusnih i prefinjenih poslastica u Sloveniji. Na sajmu će voditi besplatne trendovske tečajeve izrade poslastica (macarons, čokoladni mouss.

 

BIO /VEGANSKE radionice
Slovenačko vegansko društvo predstaviće najnovije smernice na radionicima pripreme veganskih jela.


PROGRAM TAKMIČENJA:

Međunarodno prvenstvo u IZRADI SLADOLEDA
Mogu da se prijave svi poslastičari/sladoledari, koji imaju svoj lokal za proizvodnja sladoleda. Odabrani ukus je ruža Broj takmičara je ograničen!

Međunarodno prvenstvo u IZRADI PIZZE
Mogu da se prijave svi kuvari i da se takmiče kao pojedinci ili kao predstavnici svoje pizzerije/lokala. Pobednik putuje na svetsko takmičenje. 
Broj takmičara je ograničen!

Državno takmičenje u pripremi KOKTELA
Mogu da se prijave svi takmičari koji žele da predstave svoju autorsku recepturu.

Više o sajmu možete pročitati na sledećem linku: http://www.gast.si/