Popusti za korisnike portala za GASTexpo 2019 sajam u Ljubljani

  • 15.11.2018
  • TRENDOVI
Popusti za korisnike portala za GASTexpo 2019 sajam u Ljubljani

Slovenački GASTexpo sajam ugostiteljske i hotelske opreme, hrane i pića, poslastičarstva i pekarstva, koji će se ove godine održati po 13-ti put u Ljubljani od 30.01-2.02.2019 i web portal ugostiteljstvo.com su stuplili i ove godine u poslovnu saradnju iz oblasti marketinga.

S obzirom da je je web portal ugostiteljstvo.com jedini specijalizovani web portal na regionalnom nivou koji okuplja domaće i strane firme iz oblasti ugostiteljstva, a pored toga pruža i pregršt informacija neophodnih za poslovanje ugostitelja, distributera, kao  i medisko predstavljanje raznih sajmova, manifestacija i događaja iz ugostiteljske oblasti, slovenački sajam GASTexpo je baš u tome video mogućnost za saradnju sa našim portalom.

Svim našim poslovnim partnerima smo omogućili učestvovanje na ovom sajmu uz određene beneficije.

Svaki korisnik web portala ugostiteljstvo.com će dobiti:

15% popusta na izložbeni prostor
40% popusta za sajamske troškove

 

Predstavljamo Vam program ovogodišnjeg GASTexpo


Već tradicionalno kraj Januara rezervisan je za jedan od najvećih ugostiteljsko-turističkih sajmova koji se održava u  Sloveniji a namijenjen je čitavom regionu. Sajam ukusa GASTexpo odlično je mesto za okupljanje ugostitelja, vlasnika caffe barova, pizzerija, poslastičarnica i svih onih koji se bave pripremom hrane. Svi oni se na sajmu  mogu upoznati sa najnovijim trendovima i najnovijom tehnologijoma u ugostiteljstvu kao i učestvovati  na brojnim stručnim prezentacijama i radionicama.Ove godine sajam nudi posetiocima jedinstvenu priliku da ispratite nastup Luigija Lupija, začetnika i osnivača umjetnosti Latte Arta, iscrtavanja raznovrsnih oblika zagrejanim mlekom na kafi.
U više od dvanaest godina održavanja GASTexpo je prerastao granice Slovenije te gravitira ka Hrvatskoj, Srbiji ali i Italiji, Njemačkoj, Austriji i Mađarskoj. Za svoje 13-to izdanje nadgradio je stručni program radionica i takmičenja, uz izložbeni program koji uključuje područje gastronomije, pića, piva, kafe, poslastičarstva, pekarstva, ugostiteljsko-hotelske opreme, ICT, sladoleda, alkoholnih i bezalkoholnih pića te ostalo.Preporučujemo Vam brojne besplatne radionice sa zanimljivim i aktuelnim temama na kojima ćete moći da napravite najbolju pizzu u društvu svetskog prvaka u pripremi pizze ili sladoleda pod stručnim okom najboljih svjetski priznatih majstora Akademije sladoleda kao i koktele za svaku priliku s najpoznatijim barmenima. U segmentu kafe naglasak će biti na praktičnim radionicama koje će voditi Luigi Lupi, začetnik Latte Arta i osnivač svetski priznate licence World Latte Art Grading System za umeće crtanja na kafi.

Moto organizatora jest „Videti, naučiti, probati” pa tako širok program profesionalnoj publici predstavlja najnovije trendove i smjernice s područja gastronomije. Svima onima koji uživaju u kuhinji posvećene su brojne prezentacije, degustacije i besplatne radionice. Osim radionica za pripremu piva, održaće se i radionice pripreme hleba, sladoleda i poslastica. Organizovana je i škola pizze koju će voditi najbolji italijanski majstori uz dodelu diploma, a najbolji učasnik odlazi na svetsko prvenstvo. Tu su i poslastičarske radionice La Ganache koje će voditi Naser Gashi, osnivač francuske metode edukacije za poslastičare u Sloveniji. Gashi će kroz besplatne kurseve pokazati izradu macaronsa, čokoladnog moussea i torta Fraiser. Uz bio veganske radionice tokom sajma se održava i niz međunarodnih takmičenja i to u izradi sladoleda, pizze, u pripremi koktela, latte art challenge.Ne propustite stručni sajam u regionu Alpe Adria koji diktira trendove u ugostiteljstvu i hotelijerstvu svake godine.

Sajam se održava istovremeno sa sajmom NATOUR Alpe Adria, a očekuje se ukupno oko 15.000 posetilaca. Više informacija o programu sajma i registraciji pronađite na www.gast.si.

Mole se svi naši poslovni partneri koji su zainteresovani da učestvuju na GASTexpo da se jave direktno nama kako bi ostvarili gorepomenute popuste a i da nebi dolazilo do malverzacija sa popustima.