Priča o minges kafi

  • 09.04.2020
  • TRENDOVI
Priča o minges kafi

Minges roastery je porodična firma osnovana daleke 1932. godine,  specijalizovana za proizvodnju i distribuciju kafe.
Tradicija je tada napisana velikim slovima na Mingesu!

1932. Fritz Minges otvara prodavnicu prehrambenih proizvoda u Bambergu sa sopstvenom pržionicom kafe. 

Ono što je Fritz Minges započeo pre više od 80 godina, takođe su nastavili njegovi potomci koji već trecu generaciju upravljaju kompanijom.
Kao i njen osnivač naslednici su nastavili tradiciju preradjivanja samo najboljih zrna zelene kafe upotrebom sporog pečenja za dobijanje savršenog ukusa  pod motom kompanije  da  „Ono što traje dugo, postaje  dobro“,  zrnima se daje dovoljno vremena da razviju punu aromu i istovremeno razgradjene željene kiseline. Rezultat su proizvodi koji su lako probavljivi u koje su uložene decenije iskustva i naše strasti kako u prošlosti tako i danas.
Temelji naše kompanije su fleksibilnost i inovativna snaga u kombinaciji sa nepogrešivim osećajem za trendove i optimalnim odnosom cene i kvaliteta.

Danas u 21 veku brend Minges i Alvorada su poznati širom Nemačke i Evrope.
Kvalitet sirovina ima centralnu ulogu koja je konstantno održavana na visokom nivou i kroz stalne kontrole.  Firma Minges stavlja kupca u središte naših akcija.
Minges kafa proizvodi se isključivo na našoj Nemačkoj lokaciji koristeći originalni Mingesov postupak dugog pečenja sa proizvodnjom od oko tri miliona šoljica kafe dnevno.
Mi poznajemo naše kupce i znamo šta ih očekuje: vrhunsko aromatično uživanje u kafi!

Minges kafu možete kupiti i na našem web portalu, a u ponudi imamo:

Minges espresso tradition,

Minges esdpresso Italiano

Minges espresso Gusto Roma.