Prvi sajam pekarstva i poslastičarstva u Šapcu

  • 18.03.2019
  • TRENDOVI
Prvi sajam pekarstva i poslastičarstva u Šapcu

Prvi sajam pekarstva i poslastičarstva u Šapcu, održaće se u izložbenom salonu firme N&G Bakery 6. i 7. Aprila 2019. godine, u Gornjoj Vranjskoj.

Na jednom mestu, posetioci sajma biće u prilici da vide sve inovacije iz pekarske I poslastičarske industrije i konditorstva. Osim toga, tokom dvodnevnog sajma, prezentacije će održati i najprestižnije firme za proizvodnju mašina u ovoj oblasti, dugogodišnji partneri firme N&G Bakery.
Sajam je logičan sled događaja, s obzirom da već dve decenije poslujemo sa najboljim firmama za proizivodnju mašina, a sa druge stane, u regionu imamo veoma uspešnu saradnju sa brojnim pekarama i poslastičarnicama. Za sve ovo vreme, mnogi su se, u saradnji sa nama, izgradili kao prepoznatljivi brendovi. Želeli smo da na jednom mestu okupimo sve poslovne partnere, da im predstavimo rezultate dvodecenijskog rada i usavršavanja poslovanja, razmenimo iskustva i poboljšamo poslovnu komunikaciju i saradnju, istakao je jedan od vlasnika firme, Goran Savić, i dodao da se nada da će u toj zamisli i uspeti.

Kako je sajam otvorenog tipa, dobrodošli su svi koji žele da saznaju nešto više o pekarskom i poslastičarskom zanatu.

Cilj ovakvog događaja je podići pekarsvo i poslastičartvo u Srbiji na viši nivo, ali i potencijalno zainteresovanima za bavljenje ovim poslom predstaviti sve prednosti istog, kao i tajne najboljih pekara i poslastičara. Tim povodom, svoje umeće u pravljenju najboljih peciva, poslastica i čuvenog italijanskog sladoleda, predstaviće najbolji italijanski i domaći majstori.

U okviru sajma, osim prezentacije mašina i veština, predviđeno je i vreme za panel diskusiju, kao i degustaciju proizvoda, koji će se praviti na licu mesta.