Sajam UKUSA GASTexpo 2019 u Ljubljani u znaku REKORDNE POSETE

  • 23.04.2019
  • TRENDOVI
Sajam UKUSA GASTexpo 2019 u Ljubljani u znaku REKORDNE POSETE

Pre izvesnog vremena u Ljubljani se završio više nego uspešno 13-ti Medjunarodni sajam Ukusa GASTexpo, koji je udario novi »pečat« sa svojom rekordnom posetom od fantastičnih 20.000 domaćih i stranih posetilaca, uglavnom poslovnih ljudi.

Naslov sajma bio je dovoljno dobar razlog izlagačima i posetiocima da zadovoljnih lica i sa osmesima razmisljaju o ponovnom susretu sledeće godine jer je ovogodišnji Gastexpo u potpunosti ispunio njihova očekivanja.

Imali smo priliku da vidimo bogatu izložbu domaćih i stranih izlagača (450), praktičnih radionica, degustacija, učešće medjunarodnih kuvarskih majstora i takmičarima kao i se upoznamo sa mnogim novostima.
 

gastexpo 2020


Sajam ostaje na svojim smericama ali će dodavati svake godine nove saržaje kako bi ostao aktuelan i dimamičan svojim posetiocima.Tako je i ove godine predstavio nove trendove i smernice i samim tim uvecao boj postilaca.

Organizator je posebno istakao  činjenicu da su se ovogodišnjem sajmu odazvali izlagači iz Srbije sa kojima smo bili jako zadovoljni. Takodje istaknuto je da veliki broj poslovnih poseta zabeležen baš iz Srbije, sa kojima je organizator sajma već ozbiljno razgovarao o njihovom nastupu na sledećem sajamskom okupljanju 2020-te.

Sajam je  posetio i predstavnik privredne komore Srbije, koji je na sajmu bio oduševljen i iznenadjen sa poslovnom posetom i dogovorio je sa organizatorom saradnju oko nastupa srpskih izlagača na sajmu Ukusa GASTexpo 2020.

Termin je već zakazan 29.01.2020  -   01.02. 2020.

gastexpo 2020 ljubljana

Preporučujemo Vam da se blagovremeno javite i kako se nebi pojavio problem sa manjkom izložbenog prostora i kako neki izlagači nebi bili na listi čekanja. 

Za rezervacije i dodatne informacije je kontaktni email info [at] gast.si

https://www.gast.si/en/press/

 

 

Ne propustite sledeći vodeći stručni sajam GASTexpo u regiji Alpe Adria koji diktira trendove u ugostiteljstvu i hotelijerstvu svake godine. Prijave su već moguće.