Uživajte na Final Fouru uz Buscaglione espresso kafu

  • 14.05.2018
  • TRENDOVI
Uživajte na Final Fouru uz Buscaglione espresso kafu

Košarkaška Euroliga proširila je svoju porodicu partnera dodajući premium kafu Caffe Buscaglione za predstojeći Final Four u Beogradu.
 


Međunarodni karakter Turkish Airlines EuroLeague Final Four  je u savršenoj harmoniji sa sposobnošću Caffe Buscaglione da zadovoljava različite ukuse širom Evrope, a svi učesnici na ovom velikom događaju moći će ostati na vrhu igre sa energijom i fokusom zahvaljujući Caffe Buscaglione espresso kafom..

Jordi Bertomeu, predsednik i izvršni direktor košarkaške Eurolige, rekao je: "Mi smo posvećeni radu na regionalnom nivou sa najjačim brandovima širom Evrope, a Caffe Buscaglione će napraviti odličan dodatak za Final Four. Radujemo se zajedničkom radu."

Italijanska kompanija Buscaglione Espresso Coffee sa sedištem u Rimu od 1899. godine, evoluirao je u međunarodnu kafe kompaniju i osvoio je 25 inostranih tržišta - uključujući Holandiju, Singapuru i Srbiju - zahvaljujući premijum mešavinama kafe.

Linija espresso proizvoda sadrže raznovrsne pakovanja proizvoda: celog zrna, mlevene kafe i različitih vrsta kapsula u svakom prodajnom kanalu. Kompanija Buscaglione vodi Akademiju za kafu za potencijalne bariste.

Stefano Palombini, direktor kompanije Caffe Buscaglione, rekao je: "Sastavili smo tim stručnjaka za trgovinu kako bismo zajedno mogli da se suočimo sa budućim izazovima kroz tehnološke inovacije i strog izbor porodica zelenih kafa i ovo uzbudljivo novo partnerstvo sa Euroligom je savršeno put za nas da napravimo dalje napretke na globalnom tržištu."