Osnovna delatnost firme "Arum d.o.o." je snabdevanje, hotela, restorana, fast food-ova, kantina i i ostalih ugostiteljskih objekata, duboko zamrznutim, polugotovim i gotovim prehrambenim proizvodima.

Vršimo isporuke kupcima do njihovih vrata svakog radnog dana i subotom. Zašto da gubite i vreme i novac kad mi donosimo sve.


Top krem TM je čokoladni krem po originalnim, našim i francuskim receptima sa prirodnim sastojcima lešnika, oraha, badema, kikirikija, narandze, karamele, mente i posni krem.

Pored kremova nudimo toplu čokoladu, kafu sa ili bez kremova, palačinke sa našim kremovima i čokoladu sa plodovima suvog i koštunjavog voća.


Chef's Toast je autentični brend nastao 2016.godine i bavi se proizvodnjom i distribucijom premijum ugostiteljskih tost sendviča za kafiće i restorane. Chef`s toast sendviči se proizvode po HACCP standardu u našoj moderno opremljenoj kuhinji. Svi naši sendviči se prave od najsvezijih i najkvalitetnijih namernica. 


Proizvodi BELLUGA su visokog kvaliteta, proizvedeni iz sorte masline "Serrena de Espadan", koja raste u prirodnom parku Siera Calderona, u blizini španske mediteranske obale.
"BELLUGA" proizvodi su 100% prirodni, bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja.
Ceo asortiman proizvoda je ručno izrađen doprinoseći promociji kulture maslinovog ulja, kao i mediteranske ishrane.


M&L INTERNATIONAL je distributerska kuća čiji je osnovna delatnost distribucija zamrznute hrane. Bogat asortiman zamrznutih proizvoda čine najkvalitetniji proizvodi od krompira, apetajzeri, voće, povrće i sladoledi.

Da bismo svojim partnerima omogućili jednostavnije snabdevanje proizvodima neophodim za pripremu dobre hrane, u ponudu smo uključili i najkvalitetnije paste iz bronze, pirinač, pečurke, začine i čajeve. Svi proizvodi iz našeg asortimana dostupni su na teritoriji cele Srbije.


Prirodni, zdravi i originalni proizvodi od Aronije namenjeni ugostiteljima i hotelijerima.

Nadev je dobar prijatelj svih testa, sjajan u krofnama, odličan u pitama, nezamenljiv sa palačinkama ali izuzetan i kao džem, na parčetu hleba ili keksa.
Preliv je suptilni dodatak različitim jelima, slanim i slatkim – mesu, sladoledima, kolačima...
Sok od Aronije je potpuno i sasvim različit od onih koji se mogu naći u Srbiji, bez obzira da li se radi o uvoznim ili ovde pravljenim.


Mi smo porodična firma, koja se uspešno bavi sakupljanjem, prodajom, izvozom tartufa i proizvodnjom proizvoda sa tartufima. Posedujemo HACCAP sertifikat čime dokazujemo da su proizvodi proizvedeni, pakovani po sistemu bezbednosti hrane, što garantuje potpunu zdrastvenu ispravnost proizvoda po standardima EU. Imamo obučene tartufare i kučiće, koji idu na terene širom Srbije i pronalaze tartufe u šumama. Snabdevamo veliki broj hotela i restorana. Uspešni smo u svom poslu pre svega zato što volimo posao koji radimo.


Happy Honey med je 100% prirodan proizvod bez veštačkih dodataka, dostupan u 5 ukusa: kajsije, maline, kakao, djumbir i šljiva.  Zdrav je i umereno sladak pa ga mogu jesti i deca i odrasli.
Ono što ga čini posebnim je, pre svega, sirov med i liofilizovano voće koji i nakon proizvodnje ostaju u nepromenjenom sastavu. Jedinstveni proizvod uskoro na našem tržištu, može se konzumirati samostalno ili kao dodatak ishrani.


Pakovanje reklamnog ugostiteljskog programa: šećera, meda, kašikica, čaša, čačkalica, vlažnih maramica, čokoladnih dražeja, spekulus keksa, so i bibera, espresso kašičica, set za jelo, stevija zaslađivača, instant kafe, začina za kuvano vino, tople čokolade, slamčica, podmetača, držača za račune, setova za jelo, reklamnih šibica, stalaka za šećer, stalaka za fiskalne račune, pica distanzera, reklamnih šibica... sa logom Vaše firme.


Veliki izbor najkvalitetniji svežih začina iz celog sveta. U našoj ponudi možete pronaći iranski Šafran poznat po svom vrhunskom kvalitetu i specifičnom ukusu, Negin, Sargol (crveni), Sargol Momtaz kao i veliki izbor iranskih pistaća duguljstih i okruglih, suvog groždja...


Ecovital je porodična firma koja se bavi proizvodnjom 100% čistih hladno ceđenih ulja, prirodnih namaza i brašna od uljanih kultura. Postupak proizodnje je potpuno prirodan, bez termičke obrade sirovine, bez hemijskih dodataka i konzervansa. Naša ulja se na tržište plasiraju kao čista 100% sirovinska ulja, što znači da vam pružamo ulja bez primesa drugog ulja u deklarisanom proizvodu.


Gorki chili prepoznatljivi slovenački brend poznat po proizvodima od ljute paprike. Gorki chili Vam nudi široku paletu proizvoda od najljućih vrsta paprike. Posebno bi izdvojili crnu čokoladu sa ljutom paprikom i ljute soseve sa raznim ukusima.


Kompanija RIBNICA COMMERCE D.O.O. je i nastala kao uvozni i distributer prehrambenih proizvoda. Godinama je razvila i dovela do perfekcije svoju sopstvenu distributivno – prodajnu mrežu na teritoriji cijele Crne Gore, gdje robom iz svog veoma širokog asortimana snabdijevamo sve postojeće sisteme i male kupce. Prodaju na terenu vrše naši komercijalisti – menadžeri prodaje, a transport robe, koji se obavlja u najkasnijem roku od 24 sata, vršimo vozilima iz sopstvenog voznog parka.
Naše poslovanje je još više unaprijedjeno 2011.godine, kada smo implementirali standarde ISO 9001:2008, sa kojeg smo nedavno prešli na ISO 9001:2015, kao integrisani sistem HACCP.