U skladu sa aktuelnim trendovima svetske gastronomije koji uključuju i služenje hrane u emajliranom posuđu, Metalac je kreirao GASTRO SERVING liniju klasičnog posuđa, koja spaja tradicionalno i moderno. Trenutno je na raspolaganju u dve boje, a osim za serviranje ovo posuđe je zadržalo sve funkcionalnosti za pripremanje hrane, kao i njeno čuvanje. Emajlirano posuđe se vekovima održalo, ne samo zbog svoje estetike, kvaliteta i funkcionalnosti, već i zbog osobina koje ga izdvajaju, a to je je njegova zdravstvena neprikosnovenost za kontakt sa hranom


Veliki izbor, dopadljiv dizajn i široka primena u ugostiteljstvu su preporuka za SIGMA artikle od stakla, keramike, porcelana, inoxa, aluminijuma....


Sitni inventar predstavlja veoma široku paletu artikala, neizostavnih za opremanje bilo koje vrste ugostiteljskog objekta. Ono što čini uspješnim ugostitelje, u velikoj mjeri jeste sami način posluživanja i serviranja krajnjeg proizvoda gostu. Upravo zbog toga, mi smo tu da Vam ponudimo veoma širok spektar kvalitetnog i prefinjenog sitnog inventara, koji će dati dodatu vrijednost Vašem ugostiteljskom objektu. U našoj ponudi možete naći proizvode renomiranih brendova: Hepp, Schönwald, Bonna, Rona, APS


Prodaja i opremanje hotela i ugostiteljskih objekta raznim vrstama časa, porcelana, escajga, kuhinjskog posuđa i ostalog kuhinjskog pribora.

Radimo i usluge rentiranje čaša za sve vrste dogadjaja.


Prodaja ugostiteljske opreme za pekare, kafiće, poslastičarnice, picerije, restorane, hotele i prodavnice. Klijentima uz kupovinu nudimo savetovanje, tehničku podršku, obuku kao i garanciju i servis.


CasaBianca HoReCa pruža Vam mogućnost da Vaš ugostiteljski objekat opremite na jednom mestu. U našem novootvorenom showroom-u, specijalizovanom za Vas, možete pronaći svu opremu iz našeg širokog asortimana renomiranih italijanskih brendova za HoReCa sektor. 

Iz našeg prodajnog programa izdvajamo: staklo, lampe, posudje, baštenski nameštaj, nameštaj, peškire, probor za ručavanje, porcelain, ukrasnu dekoraciju i još mnogo toga………….


Nastali smo spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije -  Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Fusio u svojoj ponudi ima kuhinjsku opremu, Alpeks sitan inventar, a Gastromaster u saradnji sa jednom i drugom firmom može da odgovori na sve Vaše zahteve.