ES SYSTEM K je kompanija koja je osnovana 1995. godine. Za poslednjih nekoliko godina kompanija uspešno posluje na tržištu rashladnog inženjeringa. Danas, naša ponuda uključuje visokokvalitetne rashladne uređaje za širok spektar upotrebe: sa ugrađenim agregatima za male i srednje markete, rashladne uređaje sa spoljnom montažom centralnih rashladnih sistema za velike supermarkete, pekare, sladoled salone, kafiće, bistroe, benzinske pumpe, trafike i bilo koje druge maloprodajne objekte.


Veleprodaja mašina i uređaja za pekarsku, poslastičarsku i ugostiteljsku industriju "N&GBakery" bavi se uvozom, remontom i prodajom polovne i nove opreme i mašina. Poslovanje se vrši kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama kao što su: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.


Preduzeće MCS d.o.o. Vam pruža mogućnost da opremite Vašu pekaru ili poslastičarnicu svim neophodnim mašinama na jednom mestu. Radimo i izradu industrijskih projekata za veće proizvodne kapacitete na domaćem tržištu, sale za zames i visoko automatizovane linije. Osim nove opreme radimo popravku starih modela Sigmine opreme. „Metal Components Supplier“ d.o.o. je  zastupnik za Srbiju i sledećih brendova: Wiesheu, Cool Water, Confi Mec.


Techno Pek Servis je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser profesionalne pekarske opreme proizvodjača  BONGARD I WIESHEU. Naša servisna služba je opremljena kompletnim alatom potrebnim za montažu i servisiranje pekarske opreme.


Nipek Gostol TST je kompanija čija su delatnost tehnologije u prehrambenoj industriji, a specijalizovana  za pekarstvo ,ugostiteljstvo i poslastičartvo. Dugi niz godina zastupa i uspešno plasira opremu  proizvođača iz Slovenije, Italije, Nemačke i Belgije.
U okviru sopstvene proizvodnje „Nipek Gostol TST“ na tržište plasira široku lepezu pekarskog alata, pribora i prateće opreme. Zbog nekoliko stotina svojih referenci spada medju vodeće kompanije u Srbiji iz navedenih oblasti.