Kada želite dekoraciju na stolu u svom hotelu ili restoranu dovesti do savršenstva mi imamo rešenje. U ponudi se nalazi veliki izbor proizvoda različitih boja i dezena. Salvete različitih dimenzija (24x24, 33x33,40x40, 48x48, džep salvete), sveće raličitih dimenzija i oblika, raneri za stolove, podmetači za tanjire, stolnjaci, nadstolnjaci.


Stil je preduzeće specializovano za opremanje enterijera i eksterijera sa dugogodišnjim iskustvom u opremanju restorana, kafića, hotela i privatnih rezidenija. Naš kreativan tim iz svog bogatog poslovnog iskustva vam nudi idejna rešenja u opremanju vaših objekata.


Više od 10 godina iskustva u prodaji i servisiranju aparata za kafu za ugostiteljske objekte, nam daju pravo da se predstavimo kao lideri, posebno u oblasti servisa.
Tu smo 24/7 za Vas i to bez obzira da li je u pitanju redovno odrzavanje i servis, montiranje aparata ili hitna intervencija.


Ulepšajte Vaš ugostiteljski objekat rashladnim vitrinama za vino renomirane italijanske firme  EXPO.

EXPO predstavlja kvalitet, eleganciju i stilski dizajn karakterističan za italijanske proizvode. Rashladne vitrine ove firme su namenjeni za vinarije, ugostiteljsku i hotelsku industriju. 


Ulepšajte Vaš ugostiteljski objekat ručno izradjenim svećama od najkvalitetnijih ekoloških boja i materijala, u raznim oblicima, veličinama i bojama.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera. Bavimo se proizvodnjom nameštaja za opremanje restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata. Pored nameštaja u ponudi imamo i dekorativne materijale, mebl štofove, zavese, tepihe, itisone, tapete i druge proizvode za dekoraciju visokog kvaliteta.