Kada želite dekoraciju na stolu u svom hotelu ili restoranu dovesti do savršenstva mi imamo rešenje. U ponudi se nalazi veliki izbor proizvoda različitih boja i dezena. Salvete različitih dimenzija (24x24, 33x33,40x40, 48x48, džep salvete), sveće raličitih dimenzija i oblika, raneri za stolove, podmetači za tanjire, stolnjaci, nadstolnjaci.


Ulepšajte Vaš ugostiteljski objekat rashladnim vitrinama za vino renomirane italijanske firme  EXPO.

EXPO predstavlja kvalitet, eleganciju i stilski dizajn karakterističan za italijanske proizvode. Rashladne vitrine ove firme su namenjeni za vinarije, ugostiteljsku i hotelsku industriju. 


Barwood d.o.o. firma osnovana početkom 2007. godine sa sedištem u Banjaluci. U početku firma se orijentisala na uvoz ugostiteljskog namještaja iz Italije i Indonezije, da bi se svojim ozbiljnim radom i zalaganjem vrlo brzo razvila i proširila svoju ponudu stolica i stolova za kuću, kongresne dvorane, kancelarije te dodatni asortiman za uređenje enterijera. Zahvaljajući uloženom radu i povjerenju kupaca širom Bosne i Hercegovine, firma Barwood d.o.o. je postala jedna od vodećih domaćih distributera namještaja za ugostiteljstvo.


Moonlight candles proizvodnja sveća od najkvalitetnijeg parafina prehrambenog kvaliteta i nemačkih filtera i boja.
Imate cafe, bar, restoran, hotel, organizujete neku proslavu ili vam jednostavno samo trebaju sveće? Na pravom ste mestu jer MI PRAVIMO SVEĆE.
Možete nas kontaktirati na sledeći telefon: +381 64 126 27 16


ES SYSTEM K je kompanija koja je osnovana 1995. godine. Za poslednjih nekoliko godina kompanija uspešno posluje na tržištu rashladnog inženjeringa. Danas, naša ponuda uključuje visokokvalitetne rashladne uređaje za širok spektar upotrebe: sa ugrađenim agregatima za male i srednje markete, rashladne uređaje sa spoljnom montažom centralnih rashladnih sistema za velike supermarkete, pekare, sladoled salone, kafiće, bistroe, benzinske pumpe, trafike i bilo koje druge maloprodajne objekte.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera. Bavimo se proizvodnjom nameštaja za opremanje restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata. Pored nameštaja u ponudi imamo i dekorativne materijale, mebl štofove, zavese, tepihe, itisone, tapete i druge proizvode za dekoraciju visokog kvaliteta.

 


Ulepšajte Vaš ugostiteljski objekat ručno izradjenim svećama od najkvalitetnijih ekoloških boja i materijala, u raznim oblicima, veličinama i bojama.


Linija bar ili barska oprema je nešto što je neophodno svakom ugostiteljskom objektu, bilo da imate kafić, restoran, diskoteku ili poslastičaru. Budući da priprema kafe, koktela ili bilo kog drugog napitka ili poslastice danas postaje umjetnost, neophodno je da posjedujete i odgovarajuće aparate.U našoj ponudi možete naći proizvode renomiranih brendova: Hobart, Brema, Mach, Fimar, Gel Matic, ISA Italy