Beotim d.o.o. je domaća, porodična firma osnovan 1993. godine sa dugom tradicijom i iskustvom.

Osnovana 1993. godine u Beogradu sa vizijom „Sve na jednom mestu za vrhunske hotele“.


STARMEDICO firma koja se bavi konceptualnim rešenjem i potpunim opremanjem hotela, wellness centara, medical SPA centara, estetskih klinika i kozmetičkih centara. Šta znači konceptualno rešenje? Konceptualno rešenje je celokupno rešenje novog otvaranja ili re-dizajniranja postojećeg centra. Naš tim doktora je iskusan i sastavljen je od medicinskih kozmetologa, ekonomista i dizajnera unutrašnjeg opremanja. Vrlo dobro je razumeti, da je konceptualno rešenje danas najbitnije za start-up firme ili povećanja prihoda u postojećim centrima.


Kupcima istančanog ukusa nudimo kvalitet, modernu liniju nameštaja, sopstveni brend koji odiše pre svega originalnošću. Svaki komad izrađen je od visokokvalitenih materijala, punog drveta rućno obrađenog, a prepoznaje se po ekskluzivnom dizajnu.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera dekorativnim materijalima, mebl štofovima, zavesama, tepisima, itisonima, tapetama, nameštajem i drugim proizvodima za dekoraciju visokog kvaliteta.


Specijalizovana rasveta za sve vrste tipskih objekata gde uz Vašu kreativnost a naše iskustvo, posvećenost i asortiman zajednički dajemo poseban pečat eneterijerima stambenog, poslovnog i ugostiteljskog prostora. Kompanija LAKO LIGHTING nudi profesionalno osvetlenje dizajnirano od strane eksperata uz upotrebu visoko kvalitetnih materijala sa savršeno uklopljenim bojama.


Unel d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer i serviser Primus profesionalnih mašina za obradu svih vrsta rublja (pranje, sušenje i peglanje) za Crnu Goru.

Primus jedan od vodećih industrijskih i komercijalnih proizvođača opreme za veš u Evropi sa jakim globalnim prisustvom. Sa stogodišnjim iskustvom, Primus proizvodi profesionalne mašine za pranje veša, sušare za sušenje veša i ravne glačalice sa najvišim standardima kvaliteta za različite segmente, kao što su hoteli, restorani, bolnice, domovi za negu, vešere za pranje veša i komercijalne vešernice.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata. U okviru asortimana tekstil za hotele u našoj ponudi su: peškiri, jorgani, jastuci, bade mantili, posteljina za krevete, čaršavi, satenski čaršavi, prekrivači, kao i hotelske garnišne i zavese, mebl štofovi i drugo.


Za proizvodnju setova za hotele koristimo visoko kvalitetne materijale, fabrike sa kojima saradjujemo su renomirani proizvodjaci i imaju duogodisnje iskustvo u opremannju hotela. Svi materijali odgovaraju visokim standardima i zahtevima hotelijerstva i ugostiteljstva. Glavne karakteristike materijala su dugotrajnost, izdrživost tkanine prilikom tretiranja, odlične završne eksploatacione karakteristike, uključujući doradu i izradu.

U mogućnosti smo da prilagodimo dimenzije proizvoda prema Vašim zahtevima.


Ecotech je generalni distributer za VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove i sefove za hotelske sobe, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova.


Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američkih kompanija Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, kao i UniMac, svetskih lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša.


U našoj ponudi možete naći i ponudu za opremanje hotela. U ponudi su: mini barovi, sefovi, fenovi, pegle, daske za peglanje, kolica za sobarice, pomoćni kreveti, postolja za kofere, ofingeri, električna kuvala, postolja za kuvala, sušači za ruke,  dozatori za sapun, dispanzeri za ubruse, držači za toalet papir. Izdvajamo brendove: IPSA (oprema za vešeraj – mašine za pranje, sušenje i peglanje), kao i Kleo (minibarovi I sefovi).