Buscaglione je više od velike tradicije, kafa koja je ušla u istoriju italijanskog espressa. Oni koji izaberu Buscaglione, cene visoku tradiciju italijanskog espressa. Prestižni brend koji ima istoriju kvaliteta iza sebe sa sposobnošću da se neprestano obnavlja i prati tržište. Šest različitih mešavina kafe u zrnu i dalje dobijaju istu negu i pažnu kao nekada. Buscaglione je danas savršen spoj velike tradijicije i inovacije. 


Espresso proizveden u Srbiji na tradicionalan italijanski način u našem proizvodnom pogonu.

Našu kafu karakteriše prefinjen i harmoničan ukus, koji je sa ljubavlju i znanjem kreirao italijanski specijalista za espresso kafu i jedan od vlasnika firme Ivan Abramo.

Pored naše kafe, mi Vam pružamo mogućnost da uz našu pomoć kreirate vlastiti ukus kafe i brendirate ga po Vašoj želji za Vaš ugostiteljski objekat ili Vašu firmu.


Nastao iz pasije prema kafi i ljubavi prema jednom gradu.

Iz višegodišnjeg iskustva u oblasti kafe i strasti onih koji se beskompromisno posvećuju idejama koje stvaraju u tom duhu, 2015 nastao je il Caffè Triestino. Rezultat talenta tima mladih ljudi u istrajnosti stvaranja proizvoda, tumačenju tržišta i njegovom zahtevu. 

Stvarajući svoju organizacionu strukturu “il caffè Triestino” počinje da proizvodi kafu za restorane, barove i Vending distribuciju.


Capsoul je novi brend čaja i kafe čija aroma predstavlja kombinaciju ukusa i mirisa koji čine savršen spoj kvaliteta, života, snova i ljubavi.

Njegovo poreklo je iz Barselone, a karakter mu je mediteranski. Zato svaki od naših proizvoda karakteriše vedra životna nota koja zrači sreću, optimizam i zajedništvo.


Standardi našeg poslovanja nas obavezuju na visok nivo profesionalizma i posvećenosti potrebama naših klijenata, a taj nivo nije održiv bez jakih brendova, kao što je SEGAFREDO. To je bio razlog da se odlučimo da potpišemo ugovor o saradnji sa ovim renomiranim brendom, kako bi na taj način, samo poboljšali odnos i sliku koju naši klijenti imaju o proizvodima i servisima koje nudimo. Ono što nas razlikuje od drugih distributera je pružanje kompletne logističke podrške, od obučavanja osoblja u pripremanju originalnog italijanskog espresa, do postprodajne tehničke intervencije u najkraćem mogućem roku od strane naših servisera i menadžera zaduženih samo za saradnju sa Vama kao sa potencijalnim budućim saradnicima.


U koliko ste ljubitelj pravog espressa onda je „Nero Aroma“ idealna za Vas.

U želji da Vam dočaramo najbolje ukuse iz Italije odlučili smo se baš za „Nero Aroma“ kafu koja je idealan spoj Arabike i Robuste, koje kafi daju posebnu aromu i nezaboravan ukus.