RADIO ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE: WWM

Brendirani personalizovani radio je pažljivo odabrana muzika za Vaš kafić, restoran, klub, ugostiteljski objekat. Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina DJ iskustva u kafićima, klubovima, diskotekama, radio stanicama, odlično znaju kako muzički da "oboje" Vaš lokal, a sve u skladu sa Vašim konceptom ugostiteljstva, gostima i ambijentom.

Beograd

+381 62 330 300

office.bknet.wwm [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

“Brendirani personalizovani radio” je pažljivo odabrana muzika za Vaš kafić, restoran, klub, ugostiteljski objekat. Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina DJ iskustva u kafićima, klubovima, diskotekama, radio stanicama, odlično znaju kako muzički da "oboje" Vaš lokal, a sve u skladu sa Vašim konceptom ugostiteljstva, gostima i ambijentom. 
U dogovoru sa našim timom možete osmisliti emitovanje različite muzike u različito doba dana, pre podne jedna vrsta muzike, popodne neka druga, uveče nešto sasvim treće, posebni tematski muzički dani i još mnogo toga. 
Brendirani radio za kafiće, restorane, klubove - uvek odgovarajuća muzika u Vašem lokalu.

Tu su i brojne druge mogućnosti poput aplikacije "Moj Radio Menadžer" pomoću koje možete upravljati svojim radiom i samostalno menjati muzičke žanrove, puštati omiljene pesme i izvođače a i napraviti black listu pesama i izvođača.
 
Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje džinglova "Slušate VAŠ BREND RADIO“, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično. 

Za klijente sa mrežom prodajnih objekata imamo posebnu razvijenu aplikaciju za upravljanje reklamnim sadržajem "Biznis panel". Pored mnogih mogućnosti koje pruža Biznis panel, najvažnija je da u svakom objektu ponaosob imate mogućnost da u potpunosti upravljate svim marketing kampanjama, obaveštenjima, najavama i sl.