Anti Covid sistemi za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Dezo barijere, bezkontaktni sistemi i tuneli za dezinfekciju su garancija potpune bezbednosti Vaših gostiju u restoranima, hotelima, kafićima, pekarama i  igraonicama.  


MIDRA EKO DOO je domaći proizvođač hemijskih sredstava za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Midra eko proizvodi hemijska sredstva za dezinfekciju, pranje, čišćenje, otklanjanje kamenca i odmašćivanje sa iskustvom od preko 25 godina u Horeca sektoru.


HOLD doo je generalni distributer nemačke kompanije CALGONIT koja se bavi proizvodnjom profesionalnih sredstava za održavanje higijene. Porudžbinu je dovoljno izvršiti dan ranije i proizvodi će biti narednog dana kod vas, a dajemo i odloženo plaćanje do 30 dana. Svi proizvodi su odobreni po strogim ekološkim standardima Evropske unije i u skladu sa zahtevima HACCP sistema. Sredstva nisu štetna za ljude, decu i okolini. Hold posluje od 1996.god. i vodi se vizijom: PERFEKTNO ČISTO KOD NAŠIH KUPACA!  


Profesionalna hemijska sredstva za održavanje higijene ugostiteljskih, hotelskih i pekarskih objekata.  Naš program namenjen je za održavanje higijene u kuhinjama,  kupatilima kao  i sitnog inventara u HoReCa objektima.