HEMIJA ZA HORECA: MIDRA EKO

MIDRA EKO DOO je domaći proizvođač hemijskih sredstava za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Midra eko proizvodi hemijska sredstva za dezinfekciju, pranje, čišćenje, otklanjanje kamenca i odmašćivanje sa iskustvom od preko 25 godina u Horeca sektoru.

Batajnički drum 23, Beograd

+381 11 375 25 39

office [at] midraeko.rs

Websajt

Facebook

Info pult

Midra Eko je preduzeće koje se bavi proizvodnjom sredstava za pranje i dezinfekciju na bazi aktivnog kiseonika. Svi naši proizvodi su bio razgradivi i podržavaju HACCP standard.

Sredstva na bazi aktivnog kiseonika su ekološka i biodegradabilna. Raspadaju se nakon upotebe na vodu i sirćetnu kiselinu, te ne zagađuju životnu sredinu.

Visok nivo dezinfekcije je karakteristika svih naših proizvoda koje koristi preko 3000 kupaca u ugostiteljstvu (restorani  hoteli, moteli), prehrambenoj industriji (mlekare, uljare, šećerane, mlinsko pekarska industrija, industrija mesa, jaja, voćarstvo i povrtarstvo, konditorska industrija, industrija skroba i glutena, proizvodnja pečuraka, industrija alkoholnih i bezalkoholnih pića i dr.) zdravstvu, obrazovnim ustanovama…

Prisutni smo na tržištu preko dve decenije, a o kvalitetu naših proizvoda svedoče hiljade kupca u zemlji i inostranstvu.

Svi naši proizvodi podržavaju HACCP standard, a posedujemo standarde ISO 9001:2008 i  ISO 14001:2004 prestižne Švajcarske kuće SGS.

Iako proizvodimo i sredstva na bazi hlora i alkohola, posebno preporučujemo proizvode na bazi aktivnog kiseonika iz persirćetne kiseline zbog nekoliko karakteristika koje im daju prednost u odnosu na druge dezinficijense.

U roku od 15 minuta  ubija sve mikroorganizme (viruse, bakterije, gljive, alge i spore) i ostavlja sve površine sterilno čistim.

Aktivni kiseonik ne ostavlja rezidue, ne mora se ispirati i ne postoji stvaranje rezistencije, pa se mogu kontinuirano koristiti bez promene nakon određenog perioda korišćenja. (Kao što je slučaj sa hlornim preparatima koji se moraju menjati na 3 meseca).