Atollspeed brze peći - Novi koncept pripremanja hrane

 • HORECA PONUDA
Atollspeed brze peći - Novi koncept pripremanja hrane

Novi koncept u pripremi hrane, “brze peći“ koje nude i do 20 puta bržu uslugu vašim kupcima, klijentima, gostima, zahvaljujući naprednoj tehnologiji i kombinaciji kuvanja, pečenja i grejanja.

Perfektni rezultati u pečenju, kuvanju, u izuzetno kratkim vremenskim rokovima.

Predstavljamo vam Atollspeed brze peći - elegantan dizajn, odlične performance i mogućnost korišćenja na bilo kom mestu i za različite namene.

 

Atllospeed brze peći

Brža priprema od klasične pećnice, uz održavanje sveže pečenog ukusa i hrskavosti, tamo gde je potrebno.

Altospeed kombinuje mikrotalasnu tehnologiju sa konvencionalnom, kako bi vreme pripreme, tj. kuvanja, bilo što brže. Većinu modela ove pećnice možete postaviti gde god u kuhinjski prostor, jer ne zauzima više mesta od konvencionalne rerne, pa čak i manje.

 

Atolspeed brze peći

 

Atollspeed se može koristiti bilo gde: u restoranima, hotelima, pekarama, fast foodovima, igraonicama, prodavnicama, na posebnim događajima, pijacama itd.

 

Prednosti:

 • 230 V priključak - može se koristiti bilo gde,
 • visoke performanse uz nisku cenu,
 • minimalna potrošnja električne energije,
 • lako se čisti (komora za pečenje ima glatke površine, nema pokretnih delova).

 

U rekordnom roku do ukusnog zalogaja

 • Savršeni rezultati pečenja i kuvanja

 • Savršeno formiranje kore

 • Senzacionlna brzina

 

Energetska efikasnost

Savršena izolacija obezbeđuje zadržavanje toplote u komori za pečenje - minimalan gubitak toplote:

 • odlična izolacija - mali gubici toplote,
 • radna temperatura se postiže brzo,
 • savršena kombinacija energetski efikasnog grejanja i mikrotalasne pećnice visokih performansi.

 

Ekran osetljiv na dodir

Kontrole sa ekranom na dodir u boji od 7 inča, sa staklenim frontom, veoma su jednostavne za upotrebu i lako se čitaju iz daljine:

 • brza i jednostavna upotreba preko ekrana na dodir,
 • USB port za jednostavan prenos podataka,
 • jednostavno rukovanje.

 

Peći velike brzine idealan su način za kuvanje i postizanja velikih rezultata.

Mogućnosti pripreme su raznolike:

 • tostiranje,
 • pečenje na roštilju,
 • pečenje i regeneracija širokog spektra sveže ili smrznute hrane.

 

Dakle, u pitanju je brza tehnologija kuvanja koja kombinuje tri toplotne tehnologije, omogućavajući pećnicama da kuvaju daleko brže od običnih rerni.

 

Atollspeed AS300H

Isprobana i dokazano efikasna hibridna pećnica, koja kombinuje mikrotalasnu tehnologiju sa konvencionalnom, čini pečenje i kuvanje i do 20 puta bržim.

 

Atollspeed AS300H

Atollspeed AS300H


 

Površina za pečenje: 317 k 311 mm

Priprema: Brzo, ukusno i kvalitetno!

 

Nije sve u vrsti pećnice. Nakon što se odlučite za stil kuvanja, postoje i druge funkcije koje mogu značajno uticati na vašu svakodnevnu uslugu.

 

Snaga

Generalno, što je moćnija peć, brže ćete kuvati. Pripazite da odaberete model koji odgovara vašem meniju i potražnji kupaca. Snaga se kreće između 1-3kV za svaku kategoriju ovih pećnica.

 

Kapacitet

Ako pečete samo male porcije u rerni, opcija manjeg kapaciteta može biti povoljnija za uštedu prostora. Osim toga, velika peć daje vam fleksibilnost da pripremate i komplikovanije obroke kao i veće porcije.

 

Front - Vrata

Vrata peći mogu napraviti veliku razliku tokom servisa. Mnoge peći za brzo kuvanje imaju padajuća vrata, tako da možete brzo i lako pristupiti unutrašnjosti. Druge peći imaju bočna vrata, što je možda i poželjnije, ako je uređaj postavljen u nivou očiju.

 

Kontrola / programiranje

Može se programirati gotovo svaka brza peć. Možete prilagođavati cikluse kuvanja kako biste postigli odlične rezultate. Jedna od velikih prednosti kuvanja po programu je ta što se zaista lako uči, upravlja i značajno smanjuje vreme obuke osoblja.

 

Atollspeed – Pravi izbor

Mora da se priprema brzo, ali da rezultat bude savršen ukus i besprekoran kvalitet -  to često čujemo od klijenata.

Bilo da se radi o brzoj pripremi brze hrane ili ručka u restoranu (menija), ili je reč o prodavnici koja nudi sendvicč, pice…brzina bez žrtvovanja kvaliteta, prioritet je i za operatere, ali i goste.

Priprema hrane u brzoj Altospeed peći predstavlja novi trend kuvanja, koji vam obezbeđuje kvalitetne obroke u kratkom roku! Ovaj način spremanja je dobar I kada želite da vam hrana bude hrskava: riba, belo meso, crveno meso, povrće, pečena testenina ali i za slatkiše -  čija unutrašnjost treba da ostane sočna.

 

 

 

Mislili ste da nije moguće, ali uz Altospeed brzu peć to je danas zaista ostvarivo!

 

Spremno za vaš meni

Altospeed svojim kupcima nudi rešenje za bržim i efikasnijim kuvanjem bilo da se radi o restoranu, brzoj hrani, pabu, baru, kafiću ili maloprodaji.

Razvijena putem opsežnog uvida kupca od strane AltospeedGmbH, nova generacija brzih pećnica kombinuje vrhunsku tehnologiju kuvanja i praktične funkcije, dizajnirane za isporuku brzih i ukusnih jela.

Sa ovim informacijama, napokon ste u mogućnosti da izaberete najbolji način za spremanje obroka sa vašeg menija: Sada samo treba da isprobate neki od recepata, sačekajte strpljivo i ... pustite vaše goste da uživaju u prelepim i ukusnim obrocima.

 


Ako želite da saznate i nešto više o ovim proizvodima, slobodno nam se obratite i naš tim će Vas uputiti u pravom smeru:


Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?