Informacioni sistem za ugostiteljstvo

  • HORECA PONUDA
Informacioni sistem za ugostiteljstvo

SKY POS je specijalno dizajniran i prilagođen softver, koji ubrzava rad ugostiteljskih objekata i pospešuje njihovo poslovanje. Naš informacioni sistem za ugostiteljstvo pomaže restoranu, kafiću, fast food-u, diskoteci, piceriji da upravlja svim vrstama naloga, menija, smena, tabela, obračuna, plaćanja i sl.

Sky POS tehnologija igra važnu ulogu u poslovanju i HORECA sektoru.

 

Zašto Sky POS i koje su prednosti ovog informacionog sistema za ugostiteljstvo?

Sky POS sistem omogućava svakom ugostiteljskom objektu da se razvija, bez obzira na vrstu posla ili veličinu same kompanije. Ako ste vlasnik lanca restorana ili manjeg restorana, kafića, kluba i sl. SKY POS će odgovoriti svim vašim zahtevima.

 

Pristup sa bilo kog mesta

SKY POS sistem zasnovan je na Cloud-u, koji omogućava pristup vašim podacima, finansijama i analitikama kad god i gde god da se nalazite. U današnje vreme, ovo je od velikog značaja za svakog vlasnika ugostiteljskog objekta.

 

User-friendly interfejs - Jednostavan za upotrebu

Verujemo u jednostavnost i praktičnost. Zato smo i kreirali sistem za koji nije potrebna posebna obuka. Sky POS čini upravljanje veoma jednostavnim, a iz toga proizilaze i brojne prednosti:

  • brža i bolja usluga, 
  • jednostavnije pokretanje i razvoj poslovanja.

 

Vaši zaposleni će zavoleti ovaj informacioni sistem i počeće da ga koriste ze tren.

 

User-friendly interfejs - Potpuno funkcionalan van mreže

Pomoću Sky POS-a možete štampati račune i slati porudžbine u kuhinju, čak i kad Internet padne. Svi podaci biće sinhronizovani nakon ponovnog uspostavljanja veze.

sky pos system

 

Ekonomično rešenje

Konobari, barmeni, kuvari treba da brinu o gostima, a ne da provode vreme uz monitor, usled njegove kompleksnosti. SKY POS je dizajniran da bude brz, praktičan i pouzdan informacioni sistem za ugostiteljstvo.

SKY POS softver je alat koji štedi novac optimizacijom vašeg poslovanja, tako da vas neće koštati čitavo bogatstvo.

SKY POS možete da koristite uz naknadu od 3990 rsd mesečno -  POGLEDAJTE CENOVNIK

 

 

Naš softver brine o vašem poslu, a vi vodite računa o svom gostu!

Sky POS softver, kao jedinstveni informacioni sistem za ugostiteljstvo, odgovara potrebama svih ugostiteljskih objekata.

Kompletan POS sistem izgrađen je na celovitom sistemu poslovnog računovodstva. Od restorana i poslastičarnica, sa punom uslugom, do kafeterija i pokretnih ugostiteljskih objekata.

Sa uključenim funkcijama, kao što su Lojalty program, praćenje zaliha, neograničenim brojem izveštavanja i integracije sa računovodstvenim sistemom, pružamo najkompletnije rešenje.

 

U Sky POS ponudi nalaze se i aplikacije koje će modernizovati, poboljšati i ubrzati vaše poslovanje unutar kafića, restorana, picerije ili bilo kog drugog ugostiteljskog objekta.

 

SKY POS APLIKACIJA

Namenjena za operativan rad konobara, prodavaca, šankera i dr. Aplikacija radi neometano u offline/online režimu.

SKY POS aplikacija je podeljena u tri paketa: SHOP, BAR i REST. U zavisnosti od toga da li ste prodavnica, kafić ili restoran, možete izabrati paket po Vašoj meri.
 

SKY POS

 

SAZNAJTE VIŠE >>>


 

 

SKY TABLET APLIKACIJA

Po funkcionalnosti ne razlikuje se mnogo od SKY POS aplikacije, s tim da je optimizovana za upotrebu na tablet uređajima. Aplikacija radi u offline/online režimu.

 

sky tablet

 

SAZNAJTE VIŠE >>>


 

 

SKY OFFICE APLIKACIJA

Namenjena je za nabavku, prodaju, inventar, definisanje podavaca i raznih šifarnika, crtanje grafičkih prostora kao i praćenje celokupne prodaje u neograničenom broju izveštavanja. Može se instalirati na neograničen broj računara. SKY OFFICE aplikacija je isključivo vezana za cloud server i bez Internet konekcije ne može da radi.

SKY Office

 

SAZNAJTE VIŠE >>>


 

 

SKY MOBILE APLIKACIJA

SKY Mobile aplikacija je namenjena za menadžere i vlasnike koji žele svoje poslovanje da prate preko mobilnog telefona, u realnom vremenu. Ova Sky Mobile podatke čita sa cloud servera u realnom vremenu.

Podržane platforme za SKY MOBILE aplikaciju: Android, IOS, Windows phone, Windows 10, Symbian.

 

Sky Mobile

 

SAZNAJTE VIŠE >>>


 

 

SKY TOUCH APLIKACIJA

SKY TOUCH aplikacija je namenjena za konobare i prodavce koji mogu daljinskim putem praviti porudžbine. Prvenstveno je namenjena za kafiće i restorane sa visokom frekvencijom gostiju, jer ubrzava sistem poručivanja i efikasnost samog konobara. SKY TOUCH radi na Android uređajima i na Apple Ipod. Uz paket može se poručiti i mobilni WIFI POS štampač.

 

SKY Touch

 

SAZNAJTE VIŠE >>>


 

Posebno što treba naglasiti kod informacionog sistema za ugostiteljstvo poput SKY POS-a je i efikasnija upotreba ljudskih resursa.

Upotreba softvera za ugostiteljstvo oslobađa osoblje od obavljanja poslovnih zadataka koji oduzimaju mnogo dragocenog vremena, kao što je ručno izdavanje i provera računa. SKY POS sistem ima za cilj da omogući restoranima i kafićima da ostvare svoj pun potencijal.


Posedovanje dobrog softvera za ugostiteljstvo, može vam pomoći da lakše uočite, pa čak i eliminišete slabosti i probleme sa kojima se susrećete u radu vašeg ugostiteljskog objekta.
 

 

Ušli ste u svet ugostiteljstva svim srcem i uložili svo svoje vreme, resurse kako bi ste pokrenuli poslovanje. Razumemo vas jer smo i mi stvarali naš SKY POS sa željom da vam pomognemo i stvorimo nešto što će doprineti boljem, efikasnijem i naprednijem poslovanju ugostiteljskog objekata.

SkY POS je dizajniran sa strašću i znanjem ljudi, koji su potekli iz sveta ugostiteljstva i čiji je rad usmeren ka vašim potrebama.

 

Naš informacioni sistem za ugostiteljstvo - All-in-one SKY POS

SKY POS vam nudi i jedinstveni pakat usluga - Ključ u ruke za ugostitelje.

Reč je o novom poslovnom rešenju, koji će vam omogućiti lakše, modernije i efikasnije poslovanje. 

Pored „Sky POS cloud programske opreme“, Ključ u ruke za ugostitelje je ponuda kakvu je teško odbiti. Sve je prilagođeno vama i vašem ugostiteljskom objektu:

  • SKY POS – softver za ugostiteljstvo,
  • računovodstvene usluge sa pravnim savetima,
  • nabavka fiskalnih kasa,
  • fiskalizacija,
  • nabavka prateće računarske POS opreme,
  • održavanje programa.

 

Ovim paketom usluga štedite vreme i novac, znajući da ste pokrili najvažnije segmente poslovanja i da sve unutar njega savršeno funkcioniše.

Osnovna ideja Sky POS tima i njihovog novog paketa - Ključ u ruke za ugostitelje, je dobro osmišljena i efikasna strategija, koja uspešno prati veoma zahtevno i razvijeno tržište u ugostiteljstvu.

SKY POS je rešenje za uspešno upravljanje restoranom, kafićem, picerijom, diskotekom, fast food-om i drugim ugostiteljskim objektom. Našu platformu je lako implementirati i koristiti, pouzdana je i podržana od strane naših stručnjaka, koji vam pružaju podršku 24/7.


Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?