BEZGLUTENSKI PROIZVODI ZA UGOSTITELJSTVO: ALEKSANDRIJA FRUŠKA GORA

Bezglutenski proizvodi za restorane, hotele i ostale ugostiteljske objekte, pružaju Vam mogućnost da gostima ponudite nešto novo i zdravo.  Svi prizvodi su Vegan i mogu ih konzumirati gosti koji se hrane na taj način. U ponudi su: bezglutenski hleb, testenine, brašno, prezle, palenta, griz, pica podloge …

Ljutice Bogdana 1a, Beograd

+381 60 60 60 739

sanja [at] aleksandrijafruskagora.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

U našem asortimanu imamo inovaciju koju niko nema na tržistu, a to je zamrznuti bezglutenski hleb koji se peče zajedno sa folijom u kojoj je upakovan gde prilikom pečenja ne može doći do kontaminacije.
Hleb je pogodan i za dijabetičare jer ima nizak glikemijski indeks. U ponudi imamo i druge bezglutenske pekarske proizvode (žu-žu, slatke i slane rolnice, vege pice, pica podloge, blok testo).

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom bezglutenskih proizvoda.
Svi proizvodi su na bazi prosa, heljde, pirinča i kukuruza. Mi prerađujemo od samih njihovih zrna jer posedujemo svoje mlinove gde pravimo svoje brašno od kojeg pravimo ostale proizvode.

Ideja je bila da sve po prirodi glutenske proizvode napravimo takve iste bezglutenske samo funkcionalne, alkalne i zdravije za ljudski organizam.
Imamo više vrsta brašna, glickalica, slatki program, testenine.
Od doručka do večere smo napravili program za potrošače koji ne konzumiraju gluten.

Trenutno razvijamo paletu proizvoda bez šećera koji su pogodni za dijabetičare.

Seretifikovani smo, posedujemo ISSO 22000 i sve potrebne analize na gluten.