Organski sirupi za restorane, hotele, barove i kafiće. Mi proizvodimo 100% prirodne sirupe od divljeg samoniklog bilja i svežeg voća. Naši sirupi se mogu koristiti i kao dodaci raznim koktelima ili kulinarskim receptima. Boca sirupa je dovoljna za pravljenje 22 napitka. U ponudi su: Sirup od Lavande, Mente, Limuna, Žalfije, Zove, Maline i Jagode.


Smoothie za ugostitelje i hotelijere. Smuti (smoothie) je odličan izbor pića za Vaš restoran, kafić, hotel ili igraonicu. Ukusno, osvežavajuće, prirodno i zdravo piće, proizvedeno od 100% zamrznute voćne smeše bez šećera. U ponudi su Smuti od: Maline, Kupine, Kajsije, Jagode, Jabuke i Šljive.


Lotte sokovi su osvežavajući, negazirani, bezalkoholni napici, poreklom iz Južne Koreje, koji sadrže visok procenat aloe vere. Namenjena je svim ljudima koji streme kvalitetnom načinu ishrane i života, jer Lotte sokovi ne sadrže nikakve konzervanse ili veštačke boje, a i ne sadrže gluten.
 


Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.