Lotte sokovi su osvežavajući, negazirani, bezalkoholni napici, poreklom iz Južne Koreje, koji sadrže visok procenat aloe vere. Namenjena je svim ljudima koji streme kvalitetnom načinu ishrane i života, jer Lotte sokovi ne sadrže nikakve konzervanse ili veštačke boje, a i ne sadrže gluten.
U portfoliju MV SISTEM-a, možete naći tri ukusa u limenkama od 240ml: grožđe, guava i nar, dok u PET ambalaži od 0.5l dostupni su ukusi Grožđa i Manga.


Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.


MV sistem se bavi distribucijom čuvenih svetskih brendova kao što su: Jägermeister, Carolans cream, Grant's, Glenffidich 12 Y.O., Tullamore Dew, Roberto Cavalli Vodka, Skyy, Piper Hiedsieck 0.75, Cinzano Bianco, Hendricks, Ouzzo, Sailor Jerry, Old Smuggler


Novo osvežavajuće piće jedinstvenog izgleda i ukusa. Magičan ukus prirodnog cveta zove, bez veštačkih dodataka, aroma i boja uz minimalan procenat šećera. Osveževajući napitak za svaki dan i svaku priliku.

 


Destilerija SANTAMANIA je prva destilerija koja je počela da radi u poslednjih nekoliko decenija u Madridu. Prizvodi SANTAMANIA su u potpunosti napravljeni u Španiji, iz groždja koje je proizvedeno po tradicionalnom Španskom postupku