Servia – prva srpska salonska rakija za ugostitelje koji znaju šta je kvalitet.

Inspirisani tradicijom, oslonjeni na tehnologiju, iznedrili smo besprekornu rakiju. Želimo da SERVIA postane ponosni ambasador zemlje u kojoj je kvalitet rakije stvar prestiža i ličnog integriteta. Izneti rakiju na sto znači poslati poruku prijateljstva, odanosti i poverenja, ali i staviti ukus na diskretan ispit.  SERVIA na stolu: mir u srcu, vatra u duši.


Lotte sokovi su osvežavajući, negazirani, bezalkoholni napici, poreklom iz Južne Koreje, koji sadrže visok procenat aloe vere. Namenjena je svim ljudima koji streme kvalitetnom načinu ishrane i života, jer Lotte sokovi ne sadrže nikakve konzervanse ili veštačke boje, a i ne sadrže gluten.
U portfoliju MV SISTEM-a, možete naći tri ukusa u limenkama od 240ml: grožđe, guava i nar, dok u PET ambalaži od 0.5l dostupni su ukusi Grožđa i Manga.


Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.


MV sistem se bavi distribucijom čuvenih svetskih brendova kao što su: Jägermeister, Carolans cream, Grant's, Glenffidich 12 Y.O., Tullamore Dew, Roberto Cavalli Vodka, Skyy, Piper Hiedsieck 0.75, Cinzano Bianco, Hendricks, Ouzzo, Sailor Jerry, Old Smuggler


Destilerija SANTAMANIA je prva destilerija koja je počela da radi u poslednjih nekoliko decenija u Madridu. Prizvodi SANTAMANIA su u potpunosti napravljeni u Španiji, iz groždja koje je proizvedeno po tradicionalnom Španskom postupku