Organski sirupi za restorane, hotele, barove i kafiće. Mi proizvodimo 100% prirodne sirupe od divljeg samoniklog bilja i svežeg voća. Naši sirupi se mogu koristiti i kao dodaci raznim koktelima ili kulinarskim receptima. Boca sirupa je dovoljna za pravljenje 22 napitka. U ponudi su: Sirup od Lavande, Mente, Limuna, Žalfije, Zove, Maline i Jagode.


Smoothie za ugostitelje i hotelijere. Smuti (smoothie) je odličan izbor pića za Vaš restoran, kafić, hotel ili igraonicu. Ukusno, osvežavajuće, prirodno i zdravo piće, proizvedeno od 100% zamrznute voćne smeše bez šećera.


Lotte sokovi su osvežavajući, negazirani, bezalkoholni napici, poreklom iz Južne Koreje, koji sadrže visok procenat aloe vere. Namenjena je svim ljudima koji streme kvalitetnom načinu ishrane i života, jer Lotte sokovi ne sadrže nikakve konzervanse ili veštačke boje, a i ne sadrže gluten.
 


Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.