Smoothie za ugostitelje i hotelijere. Smuti (smoothie) je odličan izbor pića za Vaš restoran, kafić, hotel ili igraonicu. Ukusno, osvežavajuće, prirodno i zdravo piće, proizvedeno od 100% zamrznute voćne smeše bez šećera.


Hladno ceđena malina je 100%  priprodni sok za ugostitelje i hotelijere, nastao odabirom samo najkvalitetnijih plodova maline,  bez konzervansa i aditiva.

Hladno ceđenu malinu čine samo plodovi modro crvene boje, poznati po jedinstvenoj aromi koju duguju posebnoj mešavini aroma, koja se teško imitira i čuva, kao i prefinjenom delikatno-kiselkastom ukusu.


Distribucija pića renomiranih svetskih brendova: Amaro del Capo, Amaro Lucano, Red Spritz, Crespo, Canuto Highland, Crna Malvazija, Vina Klen'art….. i mnogih drugih za HoReCa sektor.


Servia – prva srpska salonska rakija za ugostitelje koji znaju šta je kvalitet.

Inspirisani tradicijom, oslonjeni na tehnologiju, iznedrili smo besprekornu rakiju. Želimo da SERVIA postane ponosni ambasador zemlje u kojoj je kvalitet rakije stvar prestiža i ličnog integriteta. Izneti rakiju na sto znači poslati poruku prijateljstva, odanosti i poverenja, ali i staviti ukus na diskretan ispit.  SERVIA na stolu: mir u srcu, vatra u duši.


Lotte sokovi su osvežavajući, negazirani, bezalkoholni napici, poreklom iz Južne Koreje, koji sadrže visok procenat aloe vere. Namenjena je svim ljudima koji streme kvalitetnom načinu ishrane i života, jer Lotte sokovi ne sadrže nikakve konzervanse ili veštačke boje, a i ne sadrže gluten.
U portfoliju MV SISTEM-a, možete naći tri ukusa u limenkama od 240ml: grožđe, guava i nar, dok u PET ambalaži od 0.5l dostupni su ukusi Grožđa i Manga.


Destilerija SANTAMANIA je prva destilerija koja je počela da radi u poslednjih nekoliko decenija u Madridu. Prizvodi SANTAMANIA su u potpunosti napravljeni u Španiji, iz groždja koje je proizvedeno po tradicionalnom Španskom postupku


MV sistem se bavi distribucijom čuvenih svetskih brendova kao što su: Jägermeister, Carolans cream, Grant's, Glenffidich 12 Y.O., Tullamore Dew, Roberto Cavalli Vodka, Skyy, Piper Hiedsieck 0.75, Cinzano Bianco, Hendricks, Ouzzo, Sailor Jerry, Old Smuggler


Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.