MINI PIVARA: KRUGHER & BRENT

Ova mala pivara iz Ritiševa proizvodi nektar bogova u četiri varijante - svetlo, tamno, nefiltrirano i crveno.

Petru Albu 20 - Ritiševo, Vršac

+381 13 827 047

office [at] krugheribrent.rs

Websajt

Facebook

Info pult

Krugher i Brent pivara je osnovana 1991 godine, kao privatno preduzece i bila prva privatna mini pivara na prostoru tadašnje SFRJ. 

Sa proizvodnim radom počela je 1992 god. Proizvodnja se bazira na kvalitetnim sirovinama,kao sto su nemački kvasac i čuveni nemački hmelj kompanije"Bart i Sinovi" što doprinosi i prepoznatljivom ukusu. 

Savremena oprema zatvorenog sistema proizvodnje obezbeđuje siguran i bezbedan proizvod. Tok procesa je prirodan, bez upotrebe aditiva i veštackih primesa , tako da smo poznati i po tome da posle konzumiranja našeg piva - glava ne boli 

Na samom početku prodaja je bila iskljucivo u buradima, da bi kasnija potraznja na tržištu uslovila flaširanje. Danas se pivo "Krugher i Brent" puni u staklenu ambalažu od 0,5 lit i 0,33 lit kao i PET ambalažu od 2 lit a proizvodi se svetllo "LAGER BEER" i „PILS „ crno "EXTRA STOUT" i crveno “RED BEER”. 

Kapaciteti pivare su ograničeni, te je prodaja na području Južnog Banata i malim delom u Beogradu, Zemunu ,Zrenjaninu i Novom Sadu. 

Godinama vec prisutni na manifestaciji „Belgrade Beer Fest“