VINARIJA: ĐURĐIĆ

Vinarija Đurđić, mesto na kome prestaje potraga za savršenstvom. Vinarija Đurđić iz Sremskih Karlovaca, modernizuje tradiciju vinarstva i vinogradarstva u tom kraju. Podiže zasade novih kvalitetnih sorti i pravi vino vrhunskog kvaliteta.

Raša 4, Sremski Karlovci

+381 21 494 243

drazendjurdjic [at] gmail.com

Websajt

Facebook

Info pult

Kapacitet objekta i tehnička opremljenost vinarije je 15 ha. Sva proizvodnja se bazira na prinosima sopstvenih vinograda. Angazovali smo i najbolje  stručnjake u oblasti enologije i stvorili zavidan kvalitet.

U Sremskim Karlovcima otvorena je i Caffe vinoteka Đurđić koja, osim prodaje svojih vina, nudi i mogućnost degustacije, ali i uživanja u vinu i zalogajima.

Vinarija Đurđić jedina je vinarija tzv. toskanskog tipa u Sremskim Karlovcima. Okružena sopstvenim vinogradima, vinarija se nalazi svega 2km od centra. Odmah pored vinarije, napravljena je i kuća za odmor sa četiri dvokrevetne sobe sa kupatilom, kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom i pogledom na Dunav i vinograde, kao i sala za poslovne sastanke.

Pored Caberneta, Merlota, Mlade Simonide, Sauvignona i Traminaca predstavljamo Vam  i  vino

Crni Vitez, jedinstveno vino poznato za ovu oblast, ali koje je takođe bilo poznato i na dvorovima raznih evropskih vladara u periodu renesanse. Reč je o aromatizovanom slatkom vinu sa sadržajem alkohola od 17%, pitko i prijatnog ukusa. Arome vanile i cimeta, daju poseban doživljaj pri degustaciji.

Za više detalja možete pogledati našu zvaničnu Internet prezentaciju: www.djurdjic.rs.