UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata. U okviru asortimana tekstil za hotele u našoj ponudi su: peškiri, jorgani, jastuci, bade mantili, posteljina za krevete, čaršavi, satenski čaršavi, prekrivači, kao i hotelske garnišne i zavese, mebl štofovi i drugo.


Beotim d.o.o. je domaća, porodična firma osnovana 1993. godine sa dugom tradicijom, iskustvom a sa  vizijom „Sve na jednom mestu za vrhunske hotele“.

 


Konsalting za sartup u hotelijerstvu. Konsating prilikom otvaranja ili renoviranja hotela. Tehničko-tehnološko projektovanje, organizacija kuhinja hotela.

Razvoj i nadogradnja usluga prema vašim potrebama kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama


Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američkih kompanija Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, kao i UniMac®, svetskih lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša.


Bežični sistemi za SOS signalizaciju za hotele, motele, apartmane i zdrastvene centre. Po pravilniku i inspekcijskom nadzoru (Na osnovu člana 25. i 32. Zakona o turizmu) svaki objekat sa 3 i vise zvezdica mora imati SOS sisteme u kupatilima. Sistem ima domet preko 300 m u zatvorenom prostoru - pokriva svaku spratnost do 1000 poziva.


Unel d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer i serviser Primus profesionalnih mašina za obradu svih vrsta rublja (pranje, sušenje i peglanje) za Crnu Goru.

Primus jedan od vodećih industrijskih i komercijalnih proizvođača opreme za veš u Evropi sa jakim globalnim prisustvom. Sa stogodišnjim iskustvom, Primus proizvodi profesionalne mašine za pranje veša, sušare za sušenje veša i ravne glačalice sa najvišim standardima kvaliteta za različite segmente, kao što su hoteli, restorani, bolnice, domovi za negu, vešere za pranje veša i komercijalne vešernice.


Ecotech je generalni distributer za VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove i sefove za hotelske sobe, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova.


Za proizvodnju setova za hotele koristimo visoko kvalitetne materijale, fabrike sa kojima saradjujemo su renomirani proizvodjaci i imaju duogodisnje iskustvo u opremannju hotela. Svi materijali odgovaraju visokim standardima i zahtevima hotelijerstva i ugostiteljstva. Glavne karakteristike materijala su dugotrajnost, izdrživost tkanine prilikom tretiranja, odlične završne eksploatacione karakteristike, uključujući doradu i izradu.

U mogućnosti smo da prilagodimo dimenzije proizvoda prema Vašim zahtevima.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera dekorativnim materijalima, mebl štofovima, zavesama, tepisima, itisonima, tapetama, nameštajem i drugim proizvodima za dekoraciju visokog kvaliteta.