Beotim HoReCa bavi se opremanjem hotela profesionalnom hotelskom opremom renomiranih svetskih proizvodjača.

Beotim HoReCa je kompanija sa specifičnim konceptima i elementima dizajna. Ovaj poseban odnos biznis procesa, dizajna i poslovne kulture omogućava kompaniji Beotim HoReCa da obezbedi svojim klijentima pravo iskustvo koje pružaju najkvalitetnija profesionalna hotelska oprema.

Beotim HoReCa je domaća, porodična firma osnovana 1993. godine sa dugom tradicijom, iskustvom a sa  vizijom „Sve na jednom mestu za vrhunske hotele“.

 


NITEA STORE sa ponosom predstavlja najmoderniji asortiman hotelskog, kancelarijskog i kućnog nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente savremenog dizajna. Poslovni uspesi na regionalnom tržištu prepoznatljivi su već 8 godina sa konstantnom tendencijom progresivnog razvoja.


Rollman mašina za peglanje veša sa valjkom je idealna za hotele, restorane, hostele, motele, apartmane, spa centre, perionice i druge objekte kojima je na dnevnom nivou potrebna velika kolicina opeglanog veša. Štedi novac, vreme i električnu energiju.


Ulepšajte Vaš hotel modernim vitrinama i policama za vino po Vašoj želji.  Svaki moderan hotel i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako dobro dizajniran prostor za čuvanje vina. Naš cilj je stvaranje idealnog ambijenta za skladištenje Vaših najdražih flaša vina.


Konsalting za start up u hotelijerstvu. Konsalting prilikom otvaranja ili renoviranja hotela. Tehničko-tehnološko projektovanje, organizacija kuhinja hotela.

Razvoj i nadogradnja usluga prema vašim potrebama kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama


Električni punjači za električna vozila, obezbedjuju mirniji i opuštenjiji boravak gostiju u Vašem hotelu. Hoteli sve češće ugrađuju električne punjače na svojim parkinzima i garažama i na taj način izlaze u susret gostima podižući kvalitet svojih usluga. Mnogi putnici planiraju svoja putovanja i zadržavanja baš na osnovu preciznih lokacija postavljenih punjača. Ove informacije su lako dostupne na web sajtovima, mobilnim aplikacijama koje koriste vlasinici električnih vozila.  

Izvor fotografija ABB, Schneider Electric i Siemens


Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američkih kompanija Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, kao i UniMac®, svetskih lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša.


Unel d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer i serviser Primus profesionalnih mašina za obradu svih vrsta rublja (pranje, sušenje i peglanje) za Crnu Goru.

Primus jedan od vodećih industrijskih i komercijalnih proizvođača opreme za veš u Evropi sa jakim globalnim prisustvom. Sa stogodišnjim iskustvom, Primus proizvodi profesionalne mašine za pranje veša, sušare za sušenje veša i ravne glačalice sa najvišim standardima kvaliteta za različite segmente, kao što su hoteli, restorani, bolnice, domovi za negu, vešere za pranje veša i komercijalne vešernice.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata. U okviru asortimana tekstil za hotele u našoj ponudi su: peškiri, jorgani, jastuci, bade mantili, posteljina za krevete, čaršavi, satenski čaršavi, prekrivači, kao i hotelske garnišne i zavese, mebl štofovi i drugo.


Bežični sistemi za SOS signalizaciju za hotele, motele, apartmane i zdrastvene centre. Po pravilniku i inspekcijskom nadzoru (Na osnovu člana 25. i 32. Zakona o turizmu) svaki objekat sa 3 i vise zvezdica mora imati SOS sisteme u kupatilima. Sistem ima domet preko 300 m u zatvorenom prostoru - pokriva svaku spratnost do 1000 poziva.


Ecotech je generalni distributer za VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove i sefove za hotelske sobe, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera dekorativnim materijalima, mebl štofovima, zavesama, tepisima, itisonima, tapetama, nameštajem i drugim proizvodima za dekoraciju visokog kvaliteta.