Beotim d.o.o. je domaća, porodična firma osnovan 1993. godine sa dugom tradicijom i iskustvom.

Osnovana 1993. godine u Beogradu sa vizijom „Sve na jednom mestu za vrhunske hotele“.


Preduzeće Higijena Vam predstavlja profesionalni pribor za čišćenje, hemiju i kozmetiku za hotele.Preduzeće Higijena Vam nudi tehničku podršku i rezervne delove za opremu: oprema za mašinsko čišćenje, hotelski program - kolica i kozmetika, oprema za održavanje staklenih površina, oprema za uklanjanje prašine, kolica za čišćenje i održavanje prostora, mikrofiber krpe i dodaci,


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera dekorativnim materijalima, mebl štofovima, zavesama, tepisima, itisonima, tapetama, nameštajem i drugim proizvodima za dekoraciju visokog kvaliteta.


Specijalizovana rasveta za sve vrste tipskih objekata gde uz Vašu kreativnost a naše iskustvo, posvećenost i asortiman zajednički dajemo poseban pečat eneterijerima stambenog, poslovnog i ugostiteljskog prostora. Kompanija LAKO LIGHTING nudi profesionalno osvetlenje dizajnirano od strane eksperata uz upotrebu visoko kvalitetnih materijala sa savršeno uklopljenim bojama.


Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američkih kompanija Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, kao i UniMac, svetskih lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata. U okviru asortimana tekstil za hotele u našoj ponudi su: peškiri, jorgani, jastuci, bade mantili, posteljina za krevete, čaršavi, satenski čaršavi, prekrivači, kao i hotelske garnišne i zavese, mebl štofovi i drugo.


Unel d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer i serviser Primus profesionalnih mašina za obradu svih vrsta rublja (pranje, sušenje i peglanje) za Crnu Goru.

Primus jedan od vodećih industrijskih i komercijalnih proizvođača opreme za veš u Evropi sa jakim globalnim prisustvom. Sa stogodišnjim iskustvom, Primus proizvodi profesionalne mašine za pranje veša, sušare za sušenje veša i ravne glačalice sa najvišim standardima kvaliteta za različite segmente, kao što su hoteli, restorani, bolnice, domovi za negu, vešere za pranje veša i komercijalne vešernice.


Za proizvodnju setova za hotele koristimo visoko kvalitetne materijale, fabrike sa kojima saradjujemo su renomirani proizvodjaci i imaju duogodisnje iskustvo u opremannju hotela. Svi materijali odgovaraju visokim standardima i zahtevima hotelijerstva i ugostiteljstva. Glavne karakteristike materijala su dugotrajnost, izdrživost tkanine prilikom tretiranja, odlične završne eksploatacione karakteristike, uključujući doradu i izradu.

U mogućnosti smo da prilagodimo dimenzije proizvoda prema Vašim zahtevima.


Ecotech je generalni distributer za VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove i sefove za hotelske sobe, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova.