Beotim HoReCa bavi se opremanjem hotela profesionalnom hotelskom opremom renomiranih svetskih proizvodjača.

Beotim HoReCa je kompanija sa specifičnim konceptima i elementima dizajna. Ovaj poseban odnos biznis procesa, dizajna i poslovne kulture omogućava kompaniji Beotim HoReCa da obezbedi svojim klijentima pravo iskustvo koje pružaju najkvalitetnija profesionalna hotelska oprema.

Beotim HoReCa je domaća, porodična firma osnovana 1993. godine sa dugom tradicijom, iskustvom a sa  vizijom „Sve na jednom mestu za vrhunske hotele“.

 


Unel d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer i serviser Primus profesionalnih mašina za obradu svih vrsta rublja (pranje, sušenje i peglanje) za Crnu Goru.

Primus jedan od vodećih industrijskih i komercijalnih proizvođača opreme za veš u Evropi sa jakim globalnim prisustvom. Sa stogodišnjim iskustvom, Primus proizvodi profesionalne mašine za pranje veša, sušare za sušenje veša i ravne glačalice sa najvišim standardima kvaliteta za različite segmente, kao što su hoteli, restorani, bolnice, domovi za negu, vešere za pranje veša i komercijalne vešernice.


Ulepšajte Vaš hotel modernim vitrinama i policama za vino po Vašoj želji.  Svaki moderan hotel i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako dobro dizajniran prostor za čuvanje vina. Naš cilj je stvaranje idealnog ambijenta za skladištenje Vaših najdražih flaša vina.


Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američkih kompanija Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, kao i UniMac®, svetskih lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša.


Konsalting za start up u hotelijerstvu. Konsalting prilikom otvaranja ili renoviranja hotela. Tehničko-tehnološko projektovanje, organizacija kuhinja hotela.

Razvoj i nadogradnja usluga prema vašim potrebama kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama


Opremanje vešernica profesinalnim mašinama za pranje, sušenje i peglanje veša renomiranog francuskog proizvođača Danube. 

 


NITEA STORE sa ponosom predstavlja najmoderniji asortiman hotelskog, kancelarijskog i kućnog nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente savremenog dizajna. Poslovni uspesi na regionalnom tržištu prepoznatljivi su već 8 godina sa konstantnom tendencijom progresivnog razvoja.


Ecotech je generalni distributer za VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove i sefove za hotelske sobe, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova.


Bežični sistemi za SOS signalizaciju za hotele, motele, apartmane i zdrastvene centre. Po pravilniku i inspekcijskom nadzoru (Na osnovu člana 25. i 32. Zakona o turizmu) svaki objekat sa 3 i vise zvezdica mora imati SOS sisteme u kupatilima. Sistem ima domet preko 300 m u zatvorenom prostoru - pokriva svaku spratnost do 1000 poziva.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera dekorativnim materijalima, mebl štofovima, zavesama, tepisima, itisonima, tapetama, nameštajem i drugim proizvodima za dekoraciju visokog kvaliteta.