INDUSTRIJSKE MAŠINE ZA PRANJE VEŠA: COVELS

Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američkih kompanija Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, kao i UniMac®, svetskih lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša.

Rade Končara 1, Petrovaradin

+381 21 425 150

office [at] covels.com

Websajt

Info pult

Covels d.o.o. je generalni zastupnik i distributer američke kompanije Alliance Laundry Systems LLC, robne marke Speed Queen®, svetskog lidera u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za pranje, sušenje i peglanje veša. Speed Queen takodje proizvodi i komercijalnu opremu za pranje i sušenje veša, koja svoje mesto nalazi pre svega u manjim vešerajima i samouslužnim praonicama veša (mašine na žetone). Sa preko 100 godina iskustva u proizvodnji industrijske opreme za vešeraje, Speed Queen je svetski priznati brend. Našu opremu možete pronaći u hotelima, restoranima, bolnicama, staračkim domovima i drugim ustanovama, vatrogasnim domovima i mnogim drugim mestima gde se zahteva kvalitetno pranje veša, uz najveće uštede.

Pored prodaje i distribucije industrijske opreme za pranje veša, Covels d.o.o. poseduje i dve poslovne jedinice – servise za pranje veša, koji su opremljeni sa Speed Queen opremom. Na taj način, naša iskustva u pranju, sušenju i peglanju veša se stalno nadopunjuju i u mogudnosti smo da ih podelimo sa našim klijentima, a sve u cilju stalnog usavršavanja naših znanja i daljeg podizanja kvaliteta usluga.

Proizvodni program Speed Queen nudi širok izbor opreme za pranje, sušenje i peglanje veša. Stojimo Vam na raspolaganju radi odgovora na sva vaša pitanja, kao i pomoći pri izboru opreme za vaš vešeraj, koja će Vas izdvojiti od konkurencije i učiniti prepoznatljivim na tržištu.