Konvektomati za profesionalne kuhinje restorana, hotela i pekara renomiranog HoReCa proizvođača firme Unox. Feher doo Srbija nudi veliki izbor modela Unox konvektomata koji su našli široku primenu u HoReCa kuhinjama. Proizvode firme Unox se odlikuju: kvalitet, pouzdanost i dug vek trajanja uz pristupačnu cenu.


Meiko je premium proizvođač profesionalnih mašina za pranje sudova u restoranima, hotelima, prehrambenoj industriji, mesarama i zdrastvenim objektima. U ponudi su: mašine za pranje sudova ispod pulta, mašine za pranje sudova sa haubom kao mašine za pranje šerpi i kuhinjskog pribora.


Gastpro se bavi prodajom tehnološki savremene profesionalne ugostiteljske opreme za termičku obradu i preradu namernica i jela, proizvodnju hrane kao poluproizvoda ili krajnjeg proizvoda. Organizacija i pristup tržištu bazirana je na dugogodišnjem iskustvu preduzeća Slorational d.o.o i kompanija Rational, Irinox i Frima. Generalno zastupstvo i servis ovih renomiranih svetskih kompanija je povereno preduzeću Gastpro d.o.o., koje je osposobljeno i opremljeno da odgovori potrebama korisnika i zahtevima brendova koje zastupa.


Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.


Mint Consulting se bavi pružanjem konsultantskih usluga vezanih za opremanje kuhinja ugostiteljskih objekata, restorana, hotela i barova.

Tehničko-tehnološko projektovanje i konsalting za start up u hotelijerstvu, restoraterstvu i industriji hrane i pića.

Pružamo usluge konsaltinga u ugostiteljstvu, kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Projektujemo kuhinje, barove, skladišta, postrojenja za proizvodnju hrane i pića.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama


ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i visokim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i ultimativnoj važnosti higijene i higijenskog dizajna.

ACO rešenja su dizajnirana da efikasno prikupe, sigurno odvedu i obrade površinske procesne vode. Prilikom dizajniranja naših proizvoda posebnu pažnju pridajemo smanjenju rizika kontaminacije hrane. Ovim, naša rešenja dotiču tri najveća zahteva u industriji hrane: minimizuju rizik od kontaminacije hrane, optimizuju troškove čišćenja i smanjuju mogućnost povrede zaposlenih usled klizavih površina.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija


U oblasti ventilacionih sistema u profesionalnim kuhinjama Eko-Dim je vodeća kompanija koja vrši kompletnu uslugu: projektovanje, izrada, montaža, servis i čišćenje.
Uvođenje  Sistema Menadžmenta Kvalitetom – ISO 9001 Sistema upravljanja zaštitom životne sredine  ISO 14001 i Sistemom upravljanja zaštitom bezbednosti i zdravlja na radu OHSAS 18001 pokazatelj je naše poslovne politike, profesionalnosti i želje za konstantnim napretkom.
Sistem masne ,,parovučne’’ ventilacije je sastavni deo svake kuhinje u restoranima, hotelima ili bilo kojim drugim kuhinjama koje vrše pripremu hrane za veći broj ljudi. Dobar, fukcionalan ventilacioni sistem je podjednako važan koliko i kvalitetna opreme za kuvanje.
 


Nastali smo spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije -  Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Fusio u svojoj ponudi ima kuhinjsku opremu, Alpeks sitan inventar, a Gastromaster u saradnji sa jednom i drugom firmom može da odgovori na sve Vaše zahteve. 


Japanski noževi vrhunskog kvaliteta i neverovatne oštrine namenjeni za sve profesionalne kuvare i ljubitelje najkvalitetnijih noževa.

Kada govorimo o iskustvima iz kuhinje, nema sumlje - nož je najvažnije orudje koji Vam pruža mogućnost da iz hrane iznesete ono najbolje.

Savršen oblik, oštro sečivo, izbalansirana drška - uspeh !!!

 


IceCom se bavi opremanjem profesionalnih HoReCa kuhinja. IceCom u svojoj ponudi ima veliki izbor šporeta, friteza, pasta kukera, kazana, roštilja, bain marie, kipera, za opremanje profesionalnih kuhinja restorana, hotela, picerija, fast food-a. 
Kod nas ćete pronaći funkcionalnu i efikasnu opremu, dizajniranu da garantuje visoke performanse, koja može da odgovori zahtevima bilo koje profesionalne kuhinje, od luksuznih restorana do kuhinja brze hrane.
 


Mišić Profesional se bavi opremanjem kuhinja Vaših restorana, hotela, fast foodova, picerija u svim segmentima. U ponudi je  širok asortiman uredjaja, prateće opreme i neutralmih elemenata. Kompletan asortiman robe je iz uvoza, renomiranih svetskih proizvodjača, lidera u proizvodnji ugostiteljske opreme.


Profesionalna kuhinjska oprema za restorane, hotele, mesare i fabrike hrane.

Proizvodni program ovog dobavljača uključuje: ljuštilice za porće, mlinove za meso, testere za kosti i meso, salamoreznice, kutere i mašine za preradu voća i povrća, mašine za pasiranje, rendanje, ribanje i seckanje voća i povrća.


Metalac posuđe proizvodi non-stick posuđe na čeličnom limu i na aluminijumu od 1994. godine. Aluminijum kao odličan provodnik toplote, u kombinaciji sa non-stick materijalom koji sprečava lepljenje i zagorevanje, omogućuje brzu jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane. Najvažnija prednost je nelepljivost zahvaljujući unutrašnjim premazima: PTFE, keramički premaz, kao i PTFE sa efektom granita. Namenjeno je brzoj, lakoj i zabavnoj pripremi hrane, sa minimalnim utroškom masnoće. Pogodno za sve načine pripremanja, a posebno prženje i pečenje. Izrađeno u skladu sa svim svetskim standardima i besprekorno u pogledu zdravstvene ispravnosti i kontakta sa hranom.