Japanski noževi vrhunskog kvaliteta i neverovatne oštrine namenjeni za sve profesionalne kuvare i ljubitelje najkvalitetnijih noževa.

Kada govorimo o iskustvima iz kuhinje, nema sumlje - nož je najvažnije orudje koji Vam pruža mogućnost da iz hrane iznesete ono najbolje.

Savršen oblik, oštro sečivo, izbalansirana drška - uspeh !!!

 


Tehničko-tehnološko projektovanje i konsalting za sartup u hotelijerstvu, restoraterstvu i industriji hrane i pića.

Pružamo usluge konsaltinga u ugostiteljstvu, kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Projektujemo kuhinje, barove, skladišta, postrojenja za proizvodnju hrane i pića.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama


ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i visokim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i ultimativnoj važnosti higijene i higijenskog dizajna.

ACO rešenja su dizajnirana da efikasno prikupe, sigurno odvedu i obrade površinske procesne vode. Prilikom dizajniranja naših proizvoda posebnu pažnju pridajemo smanjenju rizika kontaminacije hrane. Ovim, naša rešenja dotiču tri najveća zahteva u industriji hrane: minimizuju rizik od kontaminacije hrane, optimizuju troškove čišćenja i smanjuju mogućnost povrede zaposlenih usled klizavih površina.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija


Nastali smo spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije -  Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Fusio u svojoj ponudi ima kuhinjsku opremu, Alpeks sitan inventar, a Gastromaster u saradnji sa jednom i drugom firmom može da odgovori na sve Vaše zahteve. 


Preduzeće Gastpro d.o.o. osnovano je sa ciljem da na tržištu Republike Srbije implementira tehnološki savremeneu profesionalnu ugostiteljsku opremu. Proizvodni kapaciteti koji imaju za cilj preradu, obradu namirnica i jela, proizvodnju hrane kao poluproizvoda ili krajnjeg proizvoda su naši korisnici. Organizacija i pristup tržištu bazirana je na dugogodišnjem iskustvu preduzeća Slorational d.o.o i kompanija Rational, Irinox i Frima. Generalno zastupstvo i servis ovih renomiranih svetskih kompanija je povereno preduzeću Gastpro d.o.o., koje je osposobljeno i opremljeno da odgovori potrebama korisnika i zahtevima brendova koje zastupa.


Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.


Prodaja ugostiteljske opreme za pekare, kafiće, poslastičarnice, picerije, restorane, hotele i prodavnice. Klijentima uz kupovinu nudimo savetovanje, tehničku podršku, obuku kao i garanciju i servis.


U oblasti ventilacionih sistema u profesionalnim kuhinjama Eko-Dim je vodeća kompanija koja vrši kompletnu uslugu: projektovanje, izrada, montaža, servis i čišćenje.
Uvođenje  Sistema Menadžmenta Kvalitetom – ISO 9001 Sistema upravljanja zaštitom životne sredine  ISO 14001 i Sistemom upravljanja zaštitom bezbednosti i zdravlja na radu OHSAS 18001 pokazatelj je naše poslovne politike, profesionalnosti i želje za konstantnim napretkom.
Sistem masne ,,parovučne’’ ventilacije je sastavni deo svake kuhinje u restoranima, hotelima ili bilo kojim drugim kuhinjama koje vrše pripremu hrane za veći broj ljudi. Dobar, fukcionalan ventilacioni sistem je podjednako važan koliko i kvalitetna opreme za kuvanje.
 


Opremite kuhinju Vašeg ugostiteljskog objekta: mlinovima za meso, slajsericama, spikomatima, ledomatima, plastičnim policama i ostalim mašinama i proizvodima renomiranih svetskih proizvodjača: Berkel, ABM Company, Rea, Kronen.


MCS  oprema kuhinju Vašeg restorana, hotela, picerije ili fast food-a pećima i ostalom opremom renomirane italijanske firme „SIGMA Srl“.


Profesionalni kuhinjski noževi za ugostiteljstvo renomiranog nemačkog brenda Solingen. Svi Solingen noževi i ostali proizvodi, proizvedeni su od najkvalitetnijeg nemačkog čelika otpornog na rdju i sertifikovani su za upotrebu u prehrambenoj industriji.


Roštilj i rerna na ćumur za profesionalne kuhinje. Bućan Gril je kombinacija roštilja i rerne u jednom uredjaju koji pruža najbolje od modern gastronomije. Bućan gril je idealan za pripremu mesa, povrća, morskih plodova i testenina. Ovaj Gril je prilagodjen za kuvanje na različitim temperaturama.  Jak, svestran i pristupačan.    


KOGAST BEOGRAD d.o.o., ovlašćeni predstavnik renomiranog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme KOGAST GROSUPLJE d.d., Slovenija i deo grupacije KOGAST SISTEMI d.o.o. Sva naša kuhinjaska oprema uradjena je po haccp principima.


Metalac posuđe proizvodi non-stick posuđe na čeličnom limu i na aluminijumu od 1994. godine. Aluminijum kao odličan provodnik toplote, u kombinaciji sa non-stick materijalom koji sprečava lepljenje i zagorevanje, omogućuje brzu jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane. Najvažnija prednost je nelepljivost zahvaljujući unutrašnjim premazima: PTFE, keramički premaz, kao i PTFE sa efektom granita. Namenjeno je brzoj, lakoj i zabavnoj pripremi hrane, sa minimalnim utroškom masnoće. Pogodno za sve načine pripremanja, a posebno prženje i pečenje. Izrađeno u skladu sa svim svetskim standardima i besprekorno u pogledu zdravstvene ispravnosti i kontakta sa hranom.