Konvektomati za profesionalne kuhinje restorana, hotela i pekara renomiranog HoReCa proizvođača firme Unox. Feher doo Srbija nudi veliki izbor modela Unox konvektomata koji su našli široku primenu u HoReCa kuhinjama. Proizvode firme Unox se odlikuju: kvalitet, pouzdanost i dug vek trajanja uz pristupačnu cenu.


Meiko je premium proizvođač profesionalnih mašina za pranje sudova u restoranima, hotelima, prehrambenoj industriji, mesarama i zdrastvenim objektima. U ponudi su: mašine za pranje sudova ispod pulta, mašine za pranje sudova sa haubom kao mašine za pranje šerpi i kuhinjskog pribora.


Gastpro d.o.o. je generalni zastupnik i Servis Partner kompanije RATIONAL A.G., proizvođača parno-konvekcijskih pećnica (konvektomata) Rational i multifunkcionalnih uređaja iVario Pro Rational.

Organizacija rada i savremeni pristup tržištu bazirana je na dugogodišnjem iskustvu kompanije Rational koja je apsolutni lider u proizvodji i prodaji konvektomata već 50 godina. Gastpro d.o.o. je preduzeće koje je osposobljeno i opremljeno da odgovori potrebama korisnika i zahtevima brenda koji zastupa. Već godinama unazad Gastpro d.o.o. ima priznanje za najboljeg Servis Partnera kompanije Rational za područje Evrope.

Svaka servisna intervencija se rešava po principu “First time fix”, I to je ono po čemu je Gastpro d.o.o. lider kada je u pitanju servisna podrška i prodaja konvektomata i multifunkcionalnih uređaja na području Republike Srbije.


Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.


Mišić Profesional se bavi opremanjem kuhinja Vaših restorana, hotela, fast foodova, picerija u svim segmentima. U ponudi je  širok asortiman uredjaja, prateće opreme i neutralmih elemenata. Kompletan asortiman robe je iz uvoza, renomiranih svetskih proizvodjača, lidera u proizvodnji ugostiteljske opreme. 

Bavimo se i servisiranjem i popravkom svih uređaja i opreme.


ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i visokim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i ultimativnoj važnosti higijene i higijenskog dizajna.

ACO rešenja su dizajnirana da efikasno prikupe, sigurno odvedu i obrade površinske procesne vode. Prilikom dizajniranja naših proizvoda posebnu pažnju pridajemo smanjenju rizika kontaminacije hrane. Ovim, naša rešenja dotiču tri najveća zahteva u industriji hrane: minimizuju rizik od kontaminacije hrane, optimizuju troškove čišćenja i smanjuju mogućnost povrede zaposlenih usled klizavih površina.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija


U oblasti ventilacionih sistema u profesionalnim kuhinjama Eko-Dim je vodeća kompanija koja vrši kompletnu uslugu: projektovanje, izrada, montaža, servis i čišćenje.
Uvođenje  Sistema Menadžmenta Kvalitetom – ISO 9001 Sistema upravljanja zaštitom životne sredine  ISO 14001 i Sistemom upravljanja zaštitom bezbednosti i zdravlja na radu OHSAS 18001 pokazatelj je naše poslovne politike, profesionalnosti i želje za konstantnim napretkom.
Sistem masne ,,parovučne’’ ventilacije je sastavni deo svake kuhinje u restoranima, hotelima ili bilo kojim drugim kuhinjama koje vrše pripremu hrane za veći broj ljudi. Dobar, fukcionalan ventilacioni sistem je podjednako važan koliko i kvalitetna opreme za kuvanje.
 


Japanski noževi vrhunskog kvaliteta i neverovatne oštrine namenjeni za sve profesionalne kuvare i ljubitelje najkvalitetnijih noževa.

Kada govorimo o iskustvima iz kuhinje, nema sumlje - nož je najvažnije orudje koji Vam pruža mogućnost da iz hrane iznesete ono najbolje.

Savršen oblik, oštro sečivo, izbalansirana drška - uspeh !!!

 


Mint Consulting se bavi pružanjem konsultantskih usluga vezanih za opremanje kuhinja ugostiteljskih objekata, restorana, hotela i barova.

Tehničko-tehnološko projektovanje i konsalting za start up u hotelijerstvu, restoraterstvu i industriji hrane i pića.

Pružamo usluge konsaltinga u ugostiteljstvu, kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Projektujemo kuhinje, barove, skladišta, postrojenja za proizvodnju hrane i pića.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama


Nastali smo spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije -  Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Fusio u svojoj ponudi ima kuhinjsku opremu, Alpeks sitan inventar, a Gastromaster u saradnji sa jednom i drugom firmom može da odgovori na sve Vaše zahteve. 


IceCom se bavi opremanjem profesionalnih HoReCa kuhinja. IceCom u svojoj ponudi ima veliki izbor šporeta, friteza, pasta kukera, kazana, roštilja, bain marie, kipera, za opremanje profesionalnih kuhinja restorana, hotela, picerija, fast food-a. 
Kod nas ćete pronaći funkcionalnu i efikasnu opremu, dizajniranu da garantuje visoke performanse, koja može da odgovori zahtevima bilo koje profesionalne kuhinje, od luksuznih restorana do kuhinja brze hrane.
 


Metalac posuđe proizvodi non-stick posuđe na čeličnom limu i na aluminijumu od 1994. godine. Aluminijum kao odličan provodnik toplote, u kombinaciji sa non-stick materijalom koji sprečava lepljenje i zagorevanje, omogućuje brzu jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane. Najvažnija prednost je nelepljivost zahvaljujući unutrašnjim premazima: PTFE, keramički premaz, kao i PTFE sa efektom granita. Namenjeno je brzoj, lakoj i zabavnoj pripremi hrane, sa minimalnim utroškom masnoće. Pogodno za sve načine pripremanja, a posebno prženje i pečenje. Izrađeno u skladu sa svim svetskim standardima i besprekorno u pogledu zdravstvene ispravnosti i kontakta sa hranom.