SISTEMI ZA ODVODNJAVANJE: ACO HYGIENE FIRST

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i visokim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i ultimativnoj važnosti higijene i higijenskog dizajna.

ACO rešenja su dizajnirana da efikasno prikupe, sigurno odvedu i obrade površinske procesne vode. Prilikom dizajniranja naših proizvoda posebnu pažnju pridajemo smanjenju rizika kontaminacije hrane. Ovim, naša rešenja dotiču tri najveća zahteva u industriji hrane: minimizuju rizik od kontaminacije hrane, optimizuju troškove čišćenja i smanjuju mogućnost povrede zaposlenih usled klizavih površina.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija

III Industrijska zona, 22314 Krnješevci, Stara Pazova

+381 63 469 798

lalic [at] aco.rs

Websajt

Facebook

Info pult

Mi smo članica ACO grupe, svetske kompanije ACO Severin Ahlmann GmbH & Co KG. sa preko 4000 zaposlenih u više od 40 zemalja. Prepoznatljiv smo brend u stvaranju ekoloških standarda budućnosti.

Svaki ACO proizvod u okviru ACO sistema ima sigurnosnu ulogu u kontroli vode dok ona prolazi kroz različite faze kako bi se postarali da je možemo ekonomski efikasno i u skladu sa ekološkim standardima, ponovo koristiti. Svojim integrisanim pristupom i inovativnim rešenjima, ACO se zalaže za profesionalno odvodnjavanje, ekonomično prečišćavanje, kontrolisano ispuštanje i ponovnu upotrebu vode.

ACO razvija inteligentna sistemska rešenja koja imaju dvojaku ulogu: zaštitu ljudi od vode i vode od ljudi

Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku.

Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Još jedan faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa partnerima sa kojima učestvujemo u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.
 

Referentna lista partnera:

Kompanije:

-Ikea, Coca Cola, Nelt, Delta City, Merkator, Beogradska Arena, Idea, Rodić, Super Vero, Tempo, Nis, Omv, Autocomerc, LIDL centralna kuhinja, AIR Serbia catering, McDonalds, HEMOFARM kuhinja, hotel, OBROCK, Kuhinje predskolskih ustanova ... itd

HoReCa:

-Hilton hotel, Falkensteiner, Radisson blue hotel, Porto Montegro hotel, Hotel In, Hotel Zira, KFC, Restoran Jerry, Restoran devetka, Restoran Sunce, ASIA food ... itd