Proizvodnja ugostiteljskog nameštaja po meri za restorane, hotele i kafiće. Proizvodnja ugostiteljskih stolova, stolica, barskih stolica, separea, fotelja, visoka sedenja, šank pultova... sve na jednom mestu.

Ugostiteljski program Lipa Enterijera možete kupiti i u Hrvatskoj i Crnoj Gori.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera. Bavimo se proizvodnjom nameštaja za opremanje restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata. Pored nameštaja u ponudi imamo i dekorativne materijale, mebl štofove, zavese, tepihe, itisone, tapete i druge proizvode za dekoraciju visokog kvaliteta.

 


Kada želite dekoraciju na stolu u svom hotelu ili restoranu dovesti do savršenstva mi imamo rešenje. U ponudi se nalazi veliki izbor proizvoda različitih boja i dezena. Salvete različitih dimenzija (24x24, 33x33,40x40, 48x48, džep salvete), sveće raličitih dimenzija i oblika, raneri za stolove, podmetači za tanjire, stolnjaci, nadstolnjaci.


Proizvodnja i prodaja ugostiteljskog nameštaja za kafiće, barove i restorane. Širok izbor ugostiteljskih stolova, stolica, sećija, ugostiteljske rasvete, šankova kao i pratećeg nameštaja za HoReCa objekte!

U saradnji sa arhitektama proizvodimo nameštaj po vašim standardima i željama. Nudimo Vam kompletno opremanje HoReCa objekata.

Sa središtem u Banja Luci, obuhvatamo celu Bosnu i Hercegovinu, i jedan smo od lidera za opremanje lokala u državi!


Kallis je firma koja se uspešno bavi opremanjem enterijera i eksterijera ugostiteljskih objekata. Proizvodimo nameštaj HORECA programa i odlikujemo se raznolikošću asortimana u pogledu dizajna i mogućnosti modifikacije modela po zahtevima kupca.


Eko-Dim d.o.o. se bavi projektovanjem, izradom, montažom, servisom i čišćenjem ventilacije, klimatizacije i filtracije vazduha za restorane, hotele, kafiće, fast food objekte. Profesionalan rad, stručno osoblje i najnovija tehnologija doprineli su da Eko-Dim postane vodeća kompanija kada je reč o održavanju ventilacije u profesionalnim kuhinjama.


Punjači za mobilne telefone za restorane, hotele i kafiće.

Upotrebom Hello Chargers punjača za ugostiteljske objekte i objekte javne namene nema više razbacanih telefona po šanku ili pored stola, niti zamršenih kablova! Stanice sa tri ili više pregrada omogućuju punjenje više telefona istovremeno, na bezbednom mestu i brigu manje kako za goste tako i za zaposlene u ugostiteljskim objektima.


Novo na našem tržištu, slušalice za komunikaciju u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Mogu se koristiti u komunikaciji konobara, komunikaciji s kuhinjom, komunikaciji sa obezbedjenjem, recepcijom i slično.


Konsalting i edukacija u ugostiteljstvu, trening konobara, izrada vinske karte, priprema restorana za otvaranje, trening kuvara, standardizacija kvaliteta usluge i izrada Pravilnika za rad.


Bartenders 710 se bavi stručnim obučavanjem  osoblja ugostiteljskih objekata za poslove bartendera i barista, kao i pružanjem stručne pomoći  u pravljenju karti pića i  koktela. 
Medju onima koji su nas angažovali nalaze se brojni istaknuti ugostiteljski objekti, kompanije i pojedinci.
​Višegodišnja saradnja sa mnogobrojnim objektima u zemlji i inostranstvu  su dokaz našeg znanja i  kvaliteta našeg rada. Bavimo se i  organizacijom kompaniskih proslava I prezentacija.


Ulepšajte Vaš ugostiteljski objekat rashladnim vitrinama za vino renomirane italijanske firme  EXPO.

EXPO predstavlja kvalitet, eleganciju i stilski dizajn karakterističan za italijanske proizvode. Rashladne vitrine ove firme su namenjeni za vinarije, ugostiteljsku i hotelsku industriju.