Pravljenje vinskih vitrina i polica za vino po Vašoj ideji i dizajnu. Naše vitrine za vino pružaju Vam jedinstvenu priliku za čuvanje Vaše kolekcije vina na lep i efikasan način. Usredsređeni smo na stvaranje prelepih i prilagođenih vinskih vitrina i podruma za restorane koji prevazilaze jednostavne vinske police.


IcePress je presa za oblikovanje kocki leda po Vašem izboru. IcePress je namenjena za profesionalnu i kućnu upotrebu. Za samo 20 sekundi možete da dobijete led u obliku dijamanta, lopte ili pitange. 


Program za opremanje Vašeg restorana i hotela svećama, salvetama, stolnjacima, nadstolnjacima u svim dezenima i dimenzijama.

Kada želite da dekoraciju stolova u Vašem HoReCa objektu dovedete do savršenstva, mi imamo rešenje za Vas. U našoj ponudi se nalazi veliki izbor salveta i sveća različitih boja, dimenzija, oblika i dezena, raneri za stolove, podmetači za tanjire, stolnjaci i nadstolnjaci.


Eko-Dim d.o.o. se bavi projektovanjem, izradom, montažom, servisom i čišćenjem ventilacije, klimatizacije i filtracije vazduha za restorane, hotele, kafiće, fast food objekte. Profesionalan rad, stručno osoblje i najnovija tehnologija doprineli su da Eko-Dim postane vodeća kompanija kada je reč o održavanju ventilacije u profesionalnim kuhinjama.


NITEA STORE sa ponosom predstavlja najmoderniji HoReCa asortiman nameštaja za restorane, hotele, kancelarijskog i kućnog nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente savremenog dizajna. Poslovni uspesi na regionalnom tržištu prepoznatljivi su već 8 godina sa konstantnom tendencijom progresivnog razvoja.


Punjači za mobilne telefone za restorane, hotele i kafiće.

Upotrebom Hello Chargers punjača za ugostiteljske objekte i objekte javne namene nema više razbacanih telefona po šanku ili pored stola, niti zamršenih kablova! Stanice sa tri ili više pregrada omogućuju punjenje više telefona istovremeno, na bezbednom mestu i brigu manje kako za goste tako i za zaposlene u ugostiteljskim objektima.


Bežične lampe su svetlosna inovacija za restorane, hotele i kafiće. Lampe su prilagođene za enterijer i eksterijer HoReCa objekata. Bežične lampe su prelepog dizajna funkcionalne za svaki prostor.


Proizvodnja ugostiteljskog nameštaja po meri za restorane, hotele i kafiće. Proizvodnja ugostiteljskih stolova, stolica, barskih stolica, separea, fotelja, visoka sedenja, šank pultova... sve na jednom mestu.

Ugostiteljski program Lipa Enterijera možete kupiti i u Hrvatskoj i Crnoj Gori.


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera. Bavimo se proizvodnjom nameštaja za opremanje restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata. Pored nameštaja u ponudi imamo i dekorativne materijale, mebl štofove, zavese, tepihe, itisone, tapete i druge proizvode za dekoraciju visokog kvaliteta.

 


Konsalting i edukacija u ugostiteljstvu, trening konobara, izrada vinske karte, priprema restorana za otvaranje, trening kuvara, standardizacija kvaliteta usluge i izrada Pravilnika za rad.