Antares stolice nude veliki izbor ugostiteljskih stolica za opremanje vašeg restorana, kafića ili bara. Antares stolice će doprineti da ambijent u Vašem lokalu dobije posebnu notu elegancije i ležernosti.


Kada želite dekoraciju na stolu u svom hotelu ili restoranu dovesti do savršenstva mi imamo rešenje. U ponudi se nalazi veliki izbor proizvoda različitih boja i dezena. Salvete različitih dimenzija (24x24, 33x33,40x40, 48x48, džep salvete), sveće raličitih dimenzija i oblika, raneri za stolove, podmetači za tanjire, stolnjaci, nadstolnjaci.


Bartenders 710 se bavi stručnim obučavanjem  osoblja ugostiteljskih objekata za poslove bartendera i barista, kao i pružanjem stručne pomoći  u pravljenju karti pića i  koktela. 
Medju onima koji su nas angažovali nalaze se brojni istaknuti ugostiteljski objekti, kompanije i pojedinci.
​Višegodišnja saradnja sa mnogobrojnim objektima u zemlji i inostranstvu  su dokaz našeg znanja i  kvaliteta našeg rada. Bavimo se i  organizacijom kompaniskih proslava I prezentacija.


Više od 10 godina iskustva u prodaji i servisiranju aparata za kafu za ugostiteljske objekte, nam daju pravo da se predstavimo kao lideri, posebno u oblasti servisa.
Tu smo 24/7 za Vas i to bez obzira da li je u pitanju redovno odrzavanje i servis, montiranje aparata ili hitna intervencija.


Hadrijan d.o.o. se bavi ugradnjom  ventilacije, klimatizacije i filtracije vazduha za restorane, kafiće, fast food objekte, hotele i  barove.
Stručna ekipa mladih ljudi u veoma kratkom roku izrađuje projekte i izvodi radove. Ugrađujemo sisteme renomiranih svetskih brendova.

 


Ulepšajte Vaš ugostiteljski objekat rashladnim vitrinama za vino renomirane italijanske firme  EXPO.

EXPO predstavlja kvalitet, eleganciju i stilski dizajn karakterističan za italijanske proizvode. Rashladne vitrine ove firme su namenjeni za vinarije, ugostiteljsku i hotelsku industriju. 


UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera. Bavimo se proizvodnjom nameštaja za opremanje restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata. Pored nameštaja u ponudi imamo i dekorativne materijale, mebl štofove, zavese, tepihe, itisone, tapete i druge proizvode za dekoraciju visokog kvaliteta.