OPREMANJE RESTORANA: DUNI LEROS

Program za opremanje Vašeg restorana i hotela svećama, salvetama, stolnjacima, nadstolnjacima u svim dezenima i dimenzijama.

Kada želite da dekoraciju stolova u Vašem HoReCa objektu dovedete do savršenstva, mi imamo rešenje za Vas. U našoj ponudi se nalazi veliki izbor salveta i sveća različitih boja, dimenzija, oblika i dezena, raneri za stolove, podmetači za tanjire, stolnjaci i nadstolnjaci.

Zrenjaninski put 156 v, Beograd

+381 11 33 20 149

lerosduni [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Leros doo je direktni uvoznik Duni programa, evropskog lidera u prozvodnji ekskluzivne opreme za sve vrste svečanosti, kao i Pal International vodeće kompanije u oblasti higijenske opreme za kuhinju po HACCP standardu.

U našem programu možete pronaći sve vrste salveta 24×24,30×30,33×33,40×40,48×48 jednoslojne, dvoslojne, troslojne, četvoroslojne, ukrasne salvete u rolni kao i posebne vrste ekskluzivnih salveta, svojstvenih samo Duni-u.

Stone suknje, plisirane i samolepljive, kao i stone trake u više dimenzija i dezena. Stolnjaci i nadstolnjaci se mogu kombinovati sa ostalim elementima u istoj boji i dezenu. Nudimo čipkane podmetače, držače za escajg, kravate za flaše, kuvarske kape, higijenske rukavice, sredstva za dezinfekciju, poseban program ketering ambalaže i prateće opreme.