VINSKE VITRINE PO MERI: VINOLUX

Pravljenje vinskih vitrina i polica za vino po Vašoj ideji i dizajnu. Naše vitrine za vino pružaju Vam jedinstvenu priliku za čuvanje Vaše kolekcije vina na lep i efikasan način. Usredsređeni smo na stvaranje prelepih i prilagođenih vinskih vitrina i podruma za restorane koji prevazilaze jednostavne vinske police.

Omladinskih brigada 86E/lok. 2, Novi Beograd

+381 62 512 779

vtomovic [at] vinolux.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Svaki moderan ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako modernu vinsku policu, vitrinu ili podrum. Naši proizvodi nude jedinstvenu priliku za čuvanje Vaše kolekcije na lep i efikasan način.  CRU i VIN2 nosaci su dizajnirani za visoku vidljivost i jednostavan pristup. Vinolux nosaci za vino omogućavaju uštedu prostora za skladištenje vina, a najpraktičniji su za male prostore. Fenomenalno izgledaju u prostoru, stvarajuci iluziju da flaše zapravo plutaju u vazduhu. Modernog su dizajna i izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma.

Nas cilj je stvaranje idealnog ambijenta za skladištenje Vaših najdražih flaša vina. Svaki moderan hotel, dom i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako dobro dizajniran prostor za čuvanje vina. Izradjujemo moderne i tradicionalne vinske podrume od drveta, stakla, aluminijuma i drugih najkvalitetnijih materijala. Vinski podrumi sa prostorijama za degustacije i vinski zidovi i ormani prilagođeni vašim potrebama samo su neki od stilova skladištenja vina koje dizajniramo, gradimo i ugrađujemo.

Nas cilj je da omogucimo stvaranje prostora za vas da čuvate, izlažete i pre svega uživate u svojoj kolekciji vina sa Vašim gostima, porodicom i prijateljima.

Naši stručnjaci za dizajn vinskih podruma mogu Vaš san o vinskom podrumu pretvoriti u stvarnost vinskog podruma po meri.  Recite nam koji je vaš stil, veličina i smernice budžeta, a mi možemo da dizajniramo prilagođeni vinski podrum koji će odgovarati vašem prostoru i vašem životnom stilu. Možemo da izolujemo, zatvorimo i postavimo hlađenje u vašem vinskom podrumu. Prilagođeni stalci za vino su naša specijalnost, a mi možemo dizajnirati i konstruisati sistem vinskih nosača koji će lepo držati sve vaše boce.