Pakovanje reklamnog ugostiteljskog programa: šećera, meda, kašikica, čaša, čačkalica, vlažnih maramica, čokoladnih dražeja, spekulus keksa, so i bibera, espresso kašičica, set za jelo, stevija zaslađivača, instant kafe, začina za kuvano vino, tople čokolade, slamčica, podmetača, držača za račune, setova za jelo, reklamnih šibica, stalaka za šećer, stalaka za fiskalne račune, pica distanzera, reklamnih šibica... sa logom Vaše firme.

Fiksni telefon 022 860 428


Fill je proizvodjač i distributer papirnih slamčica za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Papirne slamčice su novi proizvod na našem tržištu sa širokom primenom u kafićima, restoranima, igraonicama, hotelima ... na svim mestima gde se vodi računa zdravlju svojih gostiju. Papirne slamčice su bio razgradive a korišćenjem ovog proizvoda vodite računa o našoj planeti.


Logo Vaše firme u reljefu na šećeru. Jedinstveno zar ne ? Reklamni ugostiteljski šećer sa logom Vašeg restorana, hotela, firme, kafića. Potpuno novi proizvod na svetskom tržištu proizveden od 100% organskog šećera od trske, kokosa, palme kao i šećera od repe.