Fill je proizvodjač i distributer papirnih slamčica za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Papirne slamčice su novi proizvod na našem tržištu sa širokom primenom u kafićima, restoranima, igraonicama, hotelima ... na svim mestima gde se vodi računa zdravlju svojih gostiju. Papirne slamčice su bio razgradive a korišćenjem ovog proizvoda vodite računa o našoj planeti.


Magična maramica je inovativan i veoma praktičan proizvod koji se koristi u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Magična maramica i se nalazi unutar plastičnog okruglog kućišta prečnika 4 centimetra.
Pakovanje magične maramice sadrži suvu maramicu veličine 25,4 cm X 26,6 cm i tečnost u svojoj posudi koju aktivirate pritiskom prsta u sredinu pakovanja nakon čega izlazi vlažna maramica. Maramice i tečnost su u potpunosti u skladu sa higijenskim standardima i ne sadrže nikakve aditive. Maramica je spremna za upotrebu 4 sekunde nakon aktiviranja.


Logo Vaše firme u reljefu na šećeru. Jedinstveno zar ne ? Reklamni ugostiteljski šećer sa logom Vašeg restorana, hotela, firme, kafića. Potpuno novi proizvod na svetskom tržištu proizveden od 100% organskog šećera od trske, kokosa, palme kao i šećera od repe.


Ugostiteljske salvete za restorane, hotele, picerije, pekare, kafiće i fast foodove.  Iskoristite pogodnosti reklamnog materijala sa Vašim logom u Vašem hotelu, restoranu ili kafiću. Dokaz naše poslovnosti su najsavremenije mašine za proizvodnju kao i deklaracije na svim našim proizvodima.


Pakovanje reklamnog ugostiteljskog programa: šećera, meda, kašikica, čaša, čačkalica, vlažnih maramica, čokoladnih dražeja, spekulus keksa, so i bibera, espresso kašičica, set za jelo, stevija zaslađivača, instant kafe, začina za kuvano vino, tople čokolade, slamčica, podmetača, držača za račune, setova za jelo, reklamnih šibica, stalaka za šećer, stalaka za fiskalne račune, pica distanzera, reklamnih šibica... sa logom Vaše firme.