PAPIRNE SLAMČICE ZA UGOSTITELJSTVO: FILL

Fill je proizvodjač i distributer papirnih slamčica za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Papirne slamčice su novi proizvod na našem tržištu sa širokom primenom u kafićima, restoranima, igraonicama, hotelima ... na svim mestima gde se vodi računa zdravlju svojih gostiju. Papirne slamčice su bio razgradive a korišćenjem ovog proizvoda vodite računa o našoj planeti.

Beograd

+381 66 107 010

office [at] fill.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

U sam proces proizvodnje papirnih slamčica je mnogo više parametara uključeno nego što je slučaj sa proizvodnjom plastičnih slamčica to je i razlog što su papirne slamčice skuplje u odnosu na plastične. One predstavljaju izbor načina života i premium uslugu u vašim lokalima ili restoranima. Verujemo da je svaka mala promena važna promena. Pozitivni korak ka očuvanju naše planete. Budimo svesni poboljšanja koje možemo napraviti, hajde da zajedno radimo na njima.
Za dalji razvoj i očuvanje ljudske egzistencije svakako je osnov zdrava životna sredina. Da bi sredina ostala zdrava, potrebno je da svi uložimo dodatni napor, da promenimo stare navike i počnemo da koristimo materijale koji ne štete životnoj sredini. Jer nažalost, naša planeta je preko svake mere zagađena što znači da u prirodi oko nas postoji mnogo štetnih materija čiji su uzrok upravo ljudska nemarnost i delatnost. Tek kad budemo svesni činjenice da je očuvanje životne sredine važno pre svega zbog nas samih i naše dece tek tad će se nešto promeniti. Jedan korak ka tome jesu upravo naše papirne slamčice i njihova upotreba umesto plastičnih slamčica.
Zašto je važno da čuvamo životnu sredinu i koristimo materijale koji se razgrađuju brže nego drugi? Priroda je naš dom, naša kuća. Svako ekološko delo koje učinite je značajno bez obzira koliko malo bilo, to je veliki korak ka zdravoj budućnosti. Verovatno se većina nas nije nikad ni zapitala gde završe sve te slamčice, čaše, kese, kutije i druga plastika nakon upotrebe. Sve dok nije počelo o tome više da se priča na globalnom nivou, uključujući i društvene mreže.