HoReCa - Svet hotelijera & ugostitelja

  • 02.05.2018
  • TRENDOVI
HoReCa  - Svet hotelijera & ugostitelja

Šta je HoReCA?

HoReCa je danas značajan poslovni termin koji se prvenstveno odnosi na sektor ugostiteljstva, odnosno na industriju hrane i pića - skladištenje, pripremanje, serviranje...

HOtel, REstaurant, CAfe ili CAtering, (u zavisnosti od toga koga tražite).


Termin HoReCa potiče iz Holandije, a najviše se koristio među evropskim i azijskim preduzećima. Vremonom, globalno tržište je postajalo sve jače i izraz HoReCa je ušao i u žargon industrije Sjedinjenih Država i time osvaja ceo svet.

Ugostiteljska industrija (HoReCa) je danas jedna od najdinamičnijih i najrasprostranjenijih industrija u svetu. Ugostiteljske usluge su široko dostupne, a restorani, hoteli, preduzeća za nabavku i prevoz i mnogi drugi proizvođači svakodnevno naručuju, isporučuju ili obrađuju proizvode na tržištu koje pokriva HoReCa sektor.

horeca-1


Hotelski, restoranski i caffe sektor (HoReCa) je važna usluga u evropskoj ekonomiji i snažno je porastao poslednjih godina. Zajedno, oni čine oko dve trećine prometa. Međutim, uprkos uspehu velikih hotela, brze hrane, lanaca i franšiza, po sadašnjim statistikama, u ovom sektoru u svetu i dalje dominiraju manje, nezavisne (porodične) organizacije.

Danas i kod nas na HoReCa tržištu prisutni su brojni savremeni proizvodi, usluge i trendovi u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.
 

HoReCa u svetu nove tehnologije

Ugostitelji mogu i moraju privlačiti nove kupce integrišući tehnologiju u gotovo sve aspekte svog poslovanja.

Tehnologija je u stalnom pokretu i konstantno „otključava“ nove mogućnosti, usmerene ka poboljšanju zadovoljstva kupaca i povećanju efiksanosti u poslovanju. Velika greška bi bila ne koristiti sve te mogućnosti:

- web programi & aplikacije,
- web prezentacija,
- online promocija,
- Internet prodaja,
- online oglašavanje.

Čini se da je većina poslodavaca HoReCa sektora već prigrlila nove tehnologije kako bi poboljšali svoje poslovanje. U ugostiteljskoj industriji Internet se ne koristi samo za prikupljanje informacija, već i za prodaju, promociju, edukaciju…jednostavno rečeno, tehnologija će vam olakšati i poboljšati poslovanje.

Obzirom na razvoj informacionih tehnologija i rasprostranjenost i popularnost HoReCa sektora, u ponudi našeg portala nalazi se veoma zanimljiva HORECA ponuda.
 

Naša HORECA ponuda

Naš pozitivan rad i trend u Ho Re Ca sektoru prodaje crpimo iz dobrog poznavanja potreba ovog dela poslovnog sveta, koji smo stekli pružanjem ugostiteljskih usluga u zadnjih 10 godina. Dosadašnje iskustvo naučilo nas je da sa posebnom pažnjom pristupamo svakom kupcu i zajedno gradimo dugoročne partnerske odnose. 

HORECA ponuda na našem portalu predstavlja centralizovano mesto, koje objednuje HoReCa sektor na domaćem i regionalnom nivou i omogućava svim posetiocima da na jednom mestu pronađu sve potrebne informacije.

Naš cilj je da na jednom mestu, u što kraćem roku, svi zainteresovani iz sektora ugostiteljstva pronađu što veći broj artikala, koji su im potrebni za opremanje hotela, restorana ili cafe-a, picerija i sl.

U tom smislu, predstavljamo vam renomirane domaće i strane firme, koje imaju bogatu tradiciju opremanja ugostiiteljskih objekata kvalitetnim i profesionalnim proizvodima kao što su:

 

1. Pokretna ugostiteljska vozila

2. Rashladne vitrine za vino

3. Profesionalne slajserice

 

SAZNAJTE VIŠE O NAŠOJ HORECA PONUDI >>>


 

Naša ponuda je svakim danom sve šira i raznovrsnija i mislimo da će te pronaći sve što vam je potrebno za vaše poslovanje. Nudimo vam kompletnu pomoć i podršku pri nabavci ugostiteljske opreme. Dovoljno je da nas kontaktirate i naš tim će vam obezbediti sve informacije i odgovoriti na sva pitanja i nedoumice. 

 

KONTAKTIRAJTE NAS >>>


 

 

Koliko je HoReCa sektor zaista popularan? 

U prilog tome koliko je Horeca sektor zastupljen i popularan ide i činjenica da se svake godine u svetu i kod nas održavaju HoReCa sajmovi, mesta za stručnjake u hotelskoj i ugostiteljskoj industriji. Mnoštvo inovacija, trendova, znanja i kulinarskih otkrića privlači ogroman broj posetilaca, što daje podstrek i energiju ovom sektoru da se razvija i dodatno ulaže u njega.

I Beograd je svake godine domaćin Međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA, na kojem smo ove godine imali prliku da prezentujemo HoReCa javnosti naš web portal.

Novi standardi i tehnologije koje izlagači promovišu važni su za unapređenje celokupne turističke privrede, zbog čega i predstavljanje na ovoj manifesthaciji postaje sve značajnije.

horeca-3


"Kombinovanje strasti za hranom, pićem & smeštajem, sa dobrom poslovnom politikom, uvek je aktuelna tema kod nas"

Ukoliko vam sajmovi nisu dostupni, uvek sve možete ispratiti na našem portalu ugostiteljstvo.com –  virtuelno mesto gde, između ostalog, možete pronaći i novosti iz sveta ugostiteljstva.
 

HoReCa ponuda - Kanal za bolje poslovanje

Industrija hotela, restorana i kafića (HoReCa) je verovatno najdinamičniji sektor usluga u oblasti hrane u svet. Ipak, stvari se u ovom sektoru brzo menjaju. Ono što je juče bilo "aktuelno", vrlo brzo postaje jučerašnja vest u svetu ugostiteljstva, posebno u sektoru hrane i pića. 

Mi pratimo sva dešavanje, sve trendove i tokove ugostiteljske industrije, kako kod nas, tako i u svetu.
 

HORECA ponuda
 

Obzirom da je naša HORECA ponuda posvećena brojnim poslovnim rešenjima za ugostitelje i hotelijere, iskustvo i jedinstvena baza znanja i informacija, omogućavaju nam da usluga za HoReCa sektor bude na izuzetno visokom nivou. 

Tim vrhunskih profesionalaca našeg portala, koji rukovodi i upravlja HoReCa ponudom, posvećen je unapređivanju ugostiteljskog poslovanja u Srbiji, kroz različite formate podrške postojećem ugostiteljstvu, ali i donošenjem najnovijih trendova na naše tržište. Oni će vas upoznati sa najnovijim trendovima, dati sve potrebne informacije, pokazati sve detalje i uputiti na prave ljude. 

Tu smo, pre svega, zbog vas.

 

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM >>>