PROFESIONALNA HEMIJA ZA ČIŠĆENJE: CLINEX

Profesionalna hemija za čišćenje restorana, hotela, kafića i ostalih ugostiteljskih objekata renomiranog proizvodjača HoReCa profesionalne hemije firme Clinex.

U ponudi su sredstva za mašinsko pranje, ispiranje i poliranje sudova, sredstva za čišćenje roštilja i šporeta, sredstva za uklanjanje kamenca i rdje, sredstva za čišćenje stakla i toaleta, kao i HoReCa program osveživača vazduha u svim prostorijama. 

 

Ulica oslobođenja 29 , Beograd

+381 63 277 067

aleksandar [at] mlinternational.rs

Websajt

Info pult

Formiranjem nove divizije M&L International proširuje svoj asortiman i klijentima distribuira i neprehrambene proizvode. U fokusu je profesionalna hemija za održavanje visokog nivoa higijene u svim objektima koji se bave pripremom i proizvodnjom hrane kao što su hoteli, restorani, kafići, fast fudovi, event centri itd.

Non Food Divizija pokriva poslovne potrebe kupaca isporučujući kvalitetna rešenja za zdravstvenu i higijensku zaštitu. Takođe, tu spadaju i rešenja za održavanje radnog prostora i javnih objekata, nudeći kompletnu paletu proizvoda koja pokriva sve zahteve u segmentu higijene i čišćenja.

M&L International Non Food Division u saradnji sa poslovnim partnerima predlaže i stručnu savetodavnu podršku za postizanje kvalitetnog i optimalnog učinka u ovoj oblasti. Dugoročno strateško partnerstvo postignuto je sa kompanijom Clinex koja je renomirani proizvođač profesionalne hemije i ekskluzivni smo distributeri za teritoriju Srbije,  Crne Gore i Makedonije.