Brendirani personalizovani radio je pažljivo odabrana muzika za Vaš kafić, restoran, klub, ugostiteljski objekat. Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina DJ iskustva u kafićima, klubovima, diskotekama, radio stanicama, odlično znaju kako muzički da "oboje" Vaš lokal, a sve u skladu sa Vašim konceptom ugostiteljstva, gostima i ambijentom.


Tasteri za pozivanje konobara.
Najsavremeniji sistem za bezično pozivanje. Pritiskom na taster konobar vidi koji sto poziva. Sistem je vrlo jednostavan, za Vaš objekat potrebni su Vam tasteri koje ćete postaviti na mesta odakle korisnici treba da Vas pozivaju i jedan uredjaj (sat ili displej) koji će prikazivati broj stola, sobe ili osobe koja poziva.
Domet je preko 300m na otvorenom prostoru, a sa pojačivačem preko 500m. Sat se može povezati sa 500 tastera a displej sa 99.
Tasteri su 100% vodootporni!


Sistem za turističke vodiče olakšava komunikaciju između vodiča i grupe turista. Sistem je praktičan je i za razne vidove obuke u HoReCa sektoru ili sastanke radnih grupa. 

Tour guide system funkcioniše tako što vodič priča u predajnik a turisti mogu ga slušaju preko prijemnika. Sistem može dostići signal od 150 metara na otvorenom prostoru.