Profesionalne mašine i aparati za sladolede za poslastičarstvo i HoReCa sektor. Valmar je vodeća kompanija u industriji sladoleda i gelato poslastičarskih mašina i opreme. 

Valmar će sa zadovoljstvom asistirati svim entuzijastima, ljubiteljima i profesionalcima da ostvare svoje profesionalne planove i snove u gelato i poslastičarskom sektoru.


Opremanje poslastičarnica sirovinama i poslastičarskim programom renomiranih svetskih proizvodjača. Sve na jednom mestu za HoReCa poslastičarstvo. 
Eurogel d.o.o je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom sirovina za prehrambenu industriju, u oblasti pekarstva i poslastičarstva kao i proizvoda specijalizovanih za HoReCa sektor. 
 


Techno Pek Servis je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser profesionalne pekarske opreme proizvodjača  BONGARD I WIESHEU. Naša servisna služba je opremljena kompletnim alatom potrebnim za montažu i servisiranje pekarske opreme.


Kugla Gelati Perfetti bavi se proizvodnjom italijanskog sladoleda za restorane i hotele, kao i uvozom i prodajom sirovina za proizvodnju sladoleda i rashladne opreme za ugostitelje i hotelijere. Svojim klijentima smo obezbedili zaokruženu ponudu, od najkvalitetnijeg italijasnkog sladoleda, preko kvalitetnih mašina za proizvodnju sladoleda, do najmodernije rashladne opreme za skladištenje i izlaganje sladoleda.


Dadex je renomirano domaće preduzeće koja se bavi proizvodnjom, prodajom, servisim peći namenjenih pekarskoj i poslastičarskoj industriji.
Pored toga bavimo se i projektovanjem i proizvodnjom proizvodnih linija po zahtevima kupaca.

Pekarske peći Dadex mogu da odgovore na sve zahteve moderne pekare.


Preduzeće MCS d.o.o. Vam pruža mogućnost da opremite Vašu pekaru ili poslastičarnicu svim neophodnim mašinama na jednom mestu. Radimo i izradu industrijskih projekata za veće proizvodne kapacitete na domaćem tržištu, sale za zames i visoko automatizovane linije. Osim nove opreme radimo popravku starih modela Sigmine opreme. „Metal Components Supplier“ d.o.o. je  zastupnik za Srbiju i sledećih brendova: Wiesheu, Cool Water, Confi Mec.