Profesionalne mašine i aparati za sladolede za poslastičarstvo i HoReCa sektor. Valmar je vodeća kompanija u industriji sladoleda i gelato poslastičarskih mašina i opreme. 

Valmar će sa zadovoljstvom asistirati svim entuzijastima, ljubiteljima i profesionalcima da ostvare svoje profesionalne planove i snove u gelato i poslastičarskom sektoru.


Techno Pek Servis je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser profesionalne pekarske opreme proizvodjača  BONGARD I WIESHEU. Naša servisna služba je opremljena kompletnim alatom potrebnim za montažu i servisiranje pekarske opreme.


Kugla Gelati Perfetti bavi se proizvodnjom italijanskog sladoleda za restorane i hotele, kao i uvozom i prodajom sirovina za proizvodnju sladoleda i rashladne opreme za ugostitelje i hotelijere. Svojim klijentima smo obezbedili zaokruženu ponudu, od najkvalitetnijeg italijasnkog sladoleda, preko kvalitetnih mašina za proizvodnju sladoleda, do najmodernije rashladne opreme za skladištenje i izlaganje sladoleda.


Preduzeće MCS d.o.o. Vam pruža mogućnost da opremite Vašu pekaru ili poslastičarnicu svim neophodnim mašinama na jednom mestu. Radimo i izradu industrijskih projekata za veće proizvodne kapacitete na domaćem tržištu, sale za zames i visoko automatizovane linije. Osim nove opreme radimo popravku starih modela Sigmine opreme. „Metal Components Supplier“ d.o.o. je  zastupnik za Srbiju i sledećih brendova: Wiesheu, Cool Water, Confi Mec.


Opremanje poslastičarnica sirovinama i poslastičarskim programom renomiranih svetskih proizvodjača. Sve na jednom mestu za HoReCa poslastičarstvo. 
Eurogel d.o.o je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom sirovina za prehrambenu industriju, u oblasti pekarstva i poslastičarstva kao i proizvoda specijalizovanih za HoReCa sektor. 
 


Dadex je renomirano domaće preduzeće koja se bavi proizvodnjom, prodajom, servisim peći namenjenih pekarskoj i poslastičarskoj industriji.
Pored toga bavimo se i projektovanjem i proizvodnjom proizvodnih linija po zahtevima kupaca.

Pekarske peći Dadex mogu da odgovore na sve zahteve moderne pekare.