Techno Pek Servis je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser profesionalne pekarske opreme proizvodjača  BONGARD I WIESHEU. Naša servisna služba je opremljena kompletnim alatom potrebnim za montažu i servisiranje pekarske opreme.


Profesionalne mašine i aparati za sladolede za poslastičarstvo i HoReCa sektor. Valmar je vodeća kompanija u industriji sladoleda i gelato poslastičarskih mašina i opreme. 

Valmar će sa zadovoljstvom asistirati svim entuzijastima, ljubiteljima i profesionalcima da ostvare svoje profesionalne planove i snove u gelato i poslastičarskom sektoru.


Opremanje poslastičarnica sirovinama i poslastičarskim programom renomiranih svetskih proizvodjača. Sve na jednom mestu za HoReCa poslastičarstvo. 
Eurogel d.o.o je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom sirovina za prehrambenu industriju, u oblasti pekarstva i poslastičarstva kao i proizvoda specijalizovanih za HoReCa sektor. 
 


Dadex je renomirano domaće preduzeće koja se bavi proizvodnjom, prodajom, servisim peći namenjenih pekarskoj i poslastičarskoj industriji.
Pored toga bavimo se i projektovanjem i proizvodnjom proizvodnih linija po zahtevima kupaca.

Pekarske peći Dadex mogu da odgovore na sve zahteve moderne pekare.