Izjava o privatnosti (Politika privatnosti)

Prikupljanje informacija

Informacije o korisnicima se prikupljaju samo u meri u kojoj je nužno da bi se komunikacija putem sistema www.ugostiteljstvo.com uspešno obavila. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave, kao i Vaš IP. Korisnik može, u bilo kom trenutku, tražiti deaktivaciju naloga i prestanak obrade njegovih podataka.

Kolačići

Prilikom Vaše prve posete, kao i tokom svake sledeće, www.ugostiteljstvo.com na Vaš računar šalje tzv. kolačiće (eng. cookies). To su mali tekstualni fajlovi smešteni u Vašem internet čitaču (npr.Microsoft Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome i slično). Oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije, i koriste se isključivo za unapređenje rada sistema www.ugostiteljstvo.com. Ukoliko vaš čitač nije podešen za prihvatanje "kolačića", možete ga podesiti da ih prihvata odbija ili obaveštava o slanju svakog "kolačića".

Deljenje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe!

Praćenje reklama i privatnost

Ovaj sajt može koristiti Display Advereting i Remarketing sa servisom Google Analytics za onlajn reklamiranje, tako da treće partnerske strane, uključujući Google, prikazuju ciljane reklame ovoga sajta na raznim drugim sajtovima. Mi, partneri treće strane i Google, koristimo kolačiće (first-party and third-party cookies) zajedno da informišemo, optimizujemo i serviramo reklame na osnovu nečijih ranijih poseta ovome sajtu. Posetioci ovoga sajta mogu se isključiti iz Google Analytics for Display Advertising i samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager.

Komunikacija sa korisnicima

www.ugostiteljstvo.com, zadržava pravo da korisnike sistema povremeno imejlom obaveštava o novim uslugama ili proizvodima.

Promene stava o privatnosti

Ukoliko dođe do promene našeg stava o privatnosti, promene će biti objavljene u ovom odeljku na sajtu www.ugostiteljstvo.com. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno proveravajte ovaj odeljak našeg sajta. Korišćenjem sistema www.ugostiteljstvo.com po objavljivanju promena u Stavu o privatnosti, Vi se slažete sa svim promenama i prihvatate ih u celosti.

Prihvatanje Stava o privatnosti

Korišćenjem sistema www.ugostiteljstvo.com ili bilo kog njegovog servisa Vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na sajtu www.ugostiteljstvo.com u odeljcima Stav o privatnosti i Uslovi korišćenja.

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu office@ugostiteljstvo.com