Proizvodi iz kataloga Amuse Bouche su namenjeni svim ugostiteljskim objektima i ketering firmama. Različiti oblici i zapremina ovih posuda olakšaće i dovesti do savršenstva Vaš ketering. 
Duni Amuse-Bouche koncept se odnosi na usavršavanje prezentacije i pripreme. Kombinacija praktične i kristalno čistie Duni Amuse-bouche® posude, naglašavaju lepotu vaših kulinarskih kreacija.


Prodaja i opremanje hotela i ugostiteljskih objekta raznim vrstama časa, porcelana, escajga, kuhinjskog posuđa i ostalog kuhinjskog pribora.

Radimo i usluge rentiranje čaša za sve vrste dogadjaja.


Naša tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz daleke 1953. godine.

Inkerpor d.o.o. je u vlasništvu španske firme Porvasal S.A., takođe renomiranog proizvođača porculana, čiji asortiman Inkerpor takođe prodaje na svojim tržištima. Inkerpor snabeva ugostiteljske objekte, hotele, bolnice i domaćinstva u Hrvatskoj i svetu, a izvozi više od 70 posto svoje proizvodnje. Posebno je poznata proizvodnja šoljica i tanjirića za potrebe brojnih pržionica kafe u zemlji i svetu. Proizvodi Inkerpora d.o.o. na domaćem i stranom tržištu su poznati pod brandom INKER koji je firma preuzela od Inkera d.d.


Beomox doo se bavi distribucijom sitnog inventara i proizvoda za finalno opremanje hotela i restorana. Brendove sitnog inventara koje sa ponosom zastupamo su Villeroy&Boch, Rustico, Seasons, Tognana, Luigi Bormioli...
Našim kupcima obezbedjujemo kompletan servis, distribuciju proizvoda na željenu adresu kao i garanciju.


Nastali smo spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije -  Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Fusio u svojoj ponudi ima kuhinjsku opremu, Alpeks sitan inventar, a Gastromaster u saradnji sa jednom i drugom firmom može da odgovori na sve Vaše zahteve. 


U skladu sa aktuelnim trendovima svetske gastronomije koji uključuju i služenje hrane u emajliranom posuđu, Metalac je kreirao GASTRO SERVING liniju klasičnog posuđa, koja spaja tradicionalno i moderno. Trenutno je na raspolaganju u dve boje, a osim za serviranje ovo posuđe je zadržalo sve funkcionalnosti za pripremanje hrane, kao i njeno čuvanje. Emajlirano posuđe se vekovima održalo, ne samo zbog svoje estetike, kvaliteta i funkcionalnosti, već i zbog osobina koje ga izdvajaju, a to je je njegova zdravstvena neprikosnovenost za kontakt sa hranom