Visoko kvalitetna italijanska vina, nastala na najplodnijem tlu Italije od Veneta, Toskane do Abruzza. Veliki izbor najkvalitetnijih crvenih, belih i penušavih vina nastala iz različitih sorti grozdja.
Vina čiji vas ukus i miris vodi u čarobnu atmosferu, gde stvarate neponovljiva iskustva.


Vinarija i Destilerija “Podrum Pevac” postala je simbol očuvanja tradicije i implementiranja najsavremenije tehnologije koja rezultira prefinjenim ukusima vina i rakija vrhunskog kvaliteta. 

Svoju istoriju “Podrum Pevac” počeo je da ispisuje ne tako davne  2008. godine koju svakodnevno upotpunjuje snagom vizije i pretače u najfinije arome i ukuse rakija kojima je teško reći ne! 


U srcu Šumadije, podno stenovitog brda Oplenac i suncem okupanih brežuljaka smešten je gradić Topola, kolevka srpske nezavisnosti, prestonica srpskih kraljeva, začetnika šumadijskog vinogradarstva…gradić u kome su stvarana vina dostojna kraljevskih stolova Evrope i koji je nazvan prestonicom srpskih čokota. U toj duhovnoj i vinskoj prestonici Srbije, gde u harmoniji žive prirodna i kulturna bogatstva, čist vazduh i najmirisniji čokoti vinove loze nalazi se vinarija PIK Oplenac. 


Vinarija Đurđić, mesto na kome prestaje potraga za savršenstvom. Vinarija Đurđić iz Sremskih Karlovaca, modernizuje tradiciju vinarstva i vinogradarstva u tom kraju. Podiže zasade novih kvalitetnih sorti i pravi vino vrhunskog kvaliteta.


Kada su na kasnoantičkom lokalitetu Timacum minus, u Ravni, neposredno pored Knjaževca, arheolozi pronašli kip Dionisa, boga vina starih Rimljana, bio je to dokaz da vinogradarstvo i proizvodnja vina u knjaževačkom kraju postoje od davnih vremena. Danas u  našim vinogradima zastupljene su bele sorte Italijanski Rizling, Rajnski Rizling, Sovinjon Blan, a od crvenih sorti Frankovka, Kaberne Sovinjon, Merlo, Pino Noar i Muskat Hamburg.


DNV VINA su spoj kvalitetnih vina za manje para, vina za svačiji džep, ili kako bi naš narod opet rekao, „Više muzike za manje para“.

Veći deo vinoljubaca nema mogućnosti da pije dobra vina, jer je uglavnom kvalitet podrazumevan cenom. Veći kvalitet, veća cena, manji kvalitet, manja cena. Kako bi naš narod rekao „Koliko para, toliko muzike“. Nažalost, većina nema dovoljno para za „više muzike“. Pijemo ona vina za koja imamo pare. Mi smo odlučili da to promenimo.