M&L INTERNATIONAL je HoReCa distributerska kuća čija je osnovna delatnost distribucija zamrznute hrane za restorane, hotele i ostale ugostiteljske objekte. Bogat asortiman zamrznutih proizvoda čine najkvalitetniji proizvodi od krompira, apetajzeri, voće, povrće i sladoledi.

Da bismo svojim partnerima omogućili jednostavnije snabdevanje proizvodima neophodim za pripremu dobre hrane, u ponudu smo uključili i najkvalitetnije paste, pirinač, pečurke, začine i čajeve. Svi proizvodi iz našeg asortimana dostupni su na teritoriji cele Srbije.


Bezglutenski proizvodi za restorane, hotele i ostale ugostiteljske objekte, pružaju Vam mogućnost da gostima ponudite nešto novo i zdravo.  Svi prizvodi su Vegan i mogu ih konzumirati gosti koji se hrane na taj način. U ponudi su: bezglutenski hleb, testenine, brašno, prezle, palenta, griz, pica podloge …


Frit Extra je premium ulje za prženje hrane u kuhinjama: restorana, picerija, fast foodova i ostalih ugostiteljskih objekata.  Frit Extra je Holandsko ulje koje je uvek u tečnom stanju, nema miris i ukus, ne peni, ne kipi i traje duplo duže od ostalih ulja.


Online kupovina hrane i pića za restorane, hotele, picerije i kafiće. E nabavka je prva online platforma za ugostiteljstvo. Besplatno korišćenje za ugostitelje.  Brzo, lako i efikasno.


Pakovanje reklamnog ugostiteljskog programa: šećera, meda, kašikica, čaša, čačkalica, vlažnih maramica, čokoladnih dražeja, spekulus keksa, so i bibera, espresso kašičica, set za jelo, stevija zaslađivača, instant kafe, začina za kuvano vino, tople čokolade, slamčica, podmetača, držača za račune, setova za jelo, reklamnih šibica, stalaka za šećer, stalaka za fiskalne račune, pica distanzera, reklamnih šibica... sa logom Vaše firme.

Fiksni telefon 022 860 428


Mi smo porodična firma, koja se uspešno bavi sakupljanjem, prodajom, izvozom tartufa i proizvodnjom proizvoda sa tartufima. Posedujemo HACCAP sertifikat čime dokazujemo da su proizvodi proizvedeni, pakovani po sistemu bezbednosti hrane, što garantuje potpunu zdrastvenu ispravnost proizvoda po standardima EU. Imamo obučene tartufare i kučiće, koji idu na terene širom Srbije i pronalaze tartufe u šumama. Snabdevamo veliki broj hotela i restorana. Uspešni smo u svom poslu pre svega zato što volimo posao koji radimo.


Suhomesnati proizvodi za restorane, picerije, hotele i sve ostale ugostiteljske objekte vrhunskog klavaliteta. 

Već drugu deceniju snabdevamo elitne restorane, picerije, wine barove, pekare, fast food-ove, hotele, kao i trgovinske lance. Na tržištu smo se pozicionirali kao pouzdan i kvalitetan partner, koji prati visoke zahteve kupaca. Akcenat stavljamo na njegušku pršutu, kao najpoznatiji crnogorski delikates, a u ponudi imamo i suvu pečenicu, suvi vrat, pancetu i njegušku kobasicu.
Svi suhomesnati proizvodi su specifičnog ukusa i arome, što je rezultat podlovćenskog podneblja koji je spoj mediteranske i kontinentalne klime.