M&L INTERNATIONAL je distributerska kuća čiji je osnovna delatnost distribucija zamrznute hrane. Bogat asortiman zamrznutih proizvoda čine najkvalitetniji proizvodi od krompira, apetajzeri, voće, povrće i sladoledi.

Da bismo svojim partnerima omogućili jednostavnije snabdevanje proizvodima neophodim za pripremu dobre hrane, u ponudu smo uključili i najkvalitetnije paste iz bronze, pirinač, pečurke, začine i čajeve. Svi proizvodi iz našeg asortimana dostupni su na teritoriji cele Srbije.


MARTEX MDM d.o.o. sa sedištem u Beogradu je specijalizovana veleprodaja suhomesnatih proizvoda proizvođača Martex sa Cetinja.
Već drugu deceniju snabdevamo elitne restorane, picerije, wine barove, pekare, fast food-ove, hotele, kao i trgovinske lance. Na tržištu smo se pozicionirali kao pouzdan i kvalitetan partner, koji prati visoke zahteve kupaca. Akcenat stavljamo na njegušku pršutu, kao najpoznatiji crnogorski delikates, a u ponudi imamo i suvu pečenicu, suvi vrat, pancetu i njegušku kobasicu.
Svi suhomesnati proizvodi su specifičnog ukusa i arome, što je rezultat podlovćenskog podneblja koji je spoj mediteranske i kontinentalne klime.


Mi smo porodična firma, koja se uspešno bavi sakupljanjem, prodajom, izvozom tartufa i proizvodnjom proizvoda sa tartufima. Posedujemo HACCAP sertifikat čime dokazujemo da su proizvodi proizvedeni, pakovani po sistemu bezbednosti hrane, što garantuje potpunu zdrastvenu ispravnost proizvoda po standardima EU. Imamo obučene tartufare i kučiće, koji idu na terene širom Srbije i pronalaze tartufe u šumama. Snabdevamo veliki broj hotela i restorana. Uspešni smo u svom poslu pre svega zato što volimo posao koji radimo.


Proizvodi BELLUGA su visokog kvaliteta, proizvedeni iz sorte masline "Serrena de Espadan", koja raste u prirodnom parku Siera Calderona, u blizini španske mediteranske obale.
"BELLUGA" proizvodi su 100% prirodni, bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja.
Ceo asortiman proizvoda je ručno izrađen doprinoseći promociji kulture maslinovog ulja, kao i mediteranske ishrane.


Pakovanje reklamnog ugostiteljskog programa: šećera, meda, kašikica, čaša, čačkalica, vlažnih maramica, čokoladnih dražeja, spekulus keksa, so i bibera, espresso kašičica, set za jelo, stevija zaslađivača, instant kafe, začina za kuvano vino, tople čokolade, slamčica, podmetača, držača za račune, setova za jelo, reklamnih šibica, stalaka za šećer, stalaka za fiskalne račune, pica distanzera, reklamnih šibica... sa logom Vaše firme.


Prirodni, zdravi i originalni proizvodi od Aronije namenjeni ugostiteljima i hotelijerima.

Nadev je dobar prijatelj svih testa, sjajan u krofnama, odličan u pitama, nezamenljiv sa palačinkama ali izuzetan i kao džem, na parčetu hleba ili keksa.
Preliv je suptilni dodatak različitim jelima, slanim i slatkim – mesu, sladoledima, kolačima...
Sok od Aronije je potpuno i sasvim različit od onih koji se mogu naći u Srbiji, bez obzira da li se radi o uvoznim ili ovde pravljenim.


Top krem TM je čokoladni krem po originalnim, našim i francuskim receptima sa prirodnim sastojcima lešnika, oraha, badema, kikirikija, narandze, karamele, mente i posni krem.

Pored kremova nudimo toplu čokoladu, kafu sa ili bez kremova, palačinke sa našim kremovima i čokoladu sa plodovima suvog i koštunjavog voća.


Veliki izbor najkvalitetniji svežih začina iz celog sveta. U našoj ponudi možete pronaći iranski Šafran poznat po svom vrhunskom kvalitetu i specifičnom ukusu, Negin, Sargol (crveni), Sargol Momtaz kao i veliki izbor iranskih pistaća duguljstih i okruglih, suvog groždja...


Gorki chili prepoznatljivi slovenački brend poznat po proizvodima od ljute paprike. Gorki chili Vam nudi široku paletu proizvoda od najljućih vrsta paprike. Posebno bi izdvojili crnu čokoladu sa ljutom paprikom i ljute soseve sa raznim ukusima.