DISTRIBUCIJA HRANE: M&L INTERNATIONAL

M&L INTERNATIONAL je HoReCa distributerska kuća čija je osnovna delatnost distribucija zamrznute hrane za restorane, hotele i ostale ugostiteljske objekte. Bogat asortiman zamrznutih proizvoda čine najkvalitetniji proizvodi od krompira, apetajzeri, voće, povrće i sladoledi.

Da bismo svojim partnerima omogućili jednostavnije snabdevanje proizvodima neophodim za pripremu dobre hrane, u ponudu smo uključili i najkvalitetnije paste, pirinač, pečurke, začine i čajeve. Svi proizvodi iz našeg asortimana dostupni su na teritoriji cele Srbije.

Ulica oslobođenja 29 , Beograd

+381 11 356 43 97

office [at] mlinternational.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Kompanija M&L INTERNATIONAL nastala je 2000. godine. Naš razvoj podrazumeva uspostavljanje jakih i dugotrajnih partnerskih odnosa sa principalima, od kojih uvek ističemo saradnju sa kanadskom kompanijom McCain, svetskim liderom u proizvodnji zamrznutih proizvoda od krompira, čiji smo distributer i partner za područje Srbije već više od deset godina. Rezultat te saradnje je uspostavljanje najviših standarda za naše kupce, koja uvek podrazumeva korektan odnos, sigurnost u najviši kvalitet proizvoda, pouzdanost i dostupnost proizvoda iz ponude, kao i stalno uvođenje novina i novih proizvoda i brendova. U našem portofoliju značajno mesto zauzimaju i dobavljači čiji smo distributeri za HoReCa segment – makedonska kompanija Cermat sa sladoledima i poslasticama, austrijski Kotanyi – evropski lider u u proizvodnji najšire palete začina za profesionalce, kao i italijanska La Molisana – proizvođač paste i brašna jedinstven po integrisanoj proizvodnji žita, brašna i paste.