HORECA ULJE ZA PRŽENJE: UNIFRIT

Frit Extra je premium ulje za prženje hrane u kuhinjama: restorana, picerija, fast foodova i ostalih ugostiteljskih objekata.  Frit Extra je Holandsko ulje koje je uvek u tečnom stanju, nema miris i ukus, ne peni, ne kipi i traje duplo duže od ostalih ulja.

Prote Mateje 17, Beograd

+381 65 515 78 40

unifritbg [at] gmail.com

Instagram

Info pult

Premium ulje za prženje FRIT EXTRA  je uvek u tečnom stanju, nema miris i ukus, ne peni, ne kipi i traje duplo duže od ostalih ulja. Frit Extra je mešavina ulja od uljane repice i suncokreta uz dodatke vitamina koji mu omogućavaju dugotrajno korišćenje. 
Namernice kao što su meso, riba, krompir, povrće koje se prže u Frit Extra ne menjaju miris, ne tamne, ne upijaju masnoću, već ostaju svelte i hrskave do poslednjeg trenutka korišćenja ulja.

Uz ispravnu upotrebu Frit Extra prži duplo duže od svih ulja koja postoje na tržištu i koje pri upotrebi posle dužeg vremena u fritezi ne peni i ne kipi. 
Proizvod se pakuje u PVC kanistrima od 10 lit i uvek je u tečnom stanju bez obzira na temperature na kojoj se nalazi. 

Firma Unifrit doo od 2008. godine se bavi uvozom i distribucijom ulja.  Predstavnik je jednog od najvećih proizvođača jestivih ulja iz Holandije, koji u svojoj ponudi ima specijalno ulje za prženje. Na našem tržištu taj proizvod se zove Frit Extra kao posebna formula ulja namenjenog za prženje na visokim temperaturama u fritezama do 185C.