VINARIJA I DESTILERIJA: PODRUM PEVAC

Vinarija i Destilerija “Podrum Pevac” postala je simbol očuvanja tradicije i implementiranja najsavremenije tehnologije koja rezultira prefinjenim ukusima vina i rakija vrhunskog kvaliteta. 

Svoju istoriju “Podrum Pevac” počeo je da ispisuje ne tako davne  2008. godine koju svakodnevno upotpunjuje snagom vizije i pretače u najfinije arome i ukuse rakija kojima je teško reći ne! 

Cvetojevac (Selo), Kragujevac

+381 64 223 53 01

office [at] podrumpevac.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Proizvodni pogon nalazi se nadomak Kragujevaca, u malom ušuškanom selu Cvetojevac gde nastaje magija pravljenja rakije.
Proizvodni kapacitet dotiže 100.000 litara godišnje dok je izvozni potencijal 2017. godine dostigao 60% od ukupne proizvodnje što je još jedna potvrda kvaliteta i uspeha. 
Pažljivim procesom destilacije na najsavremenijoj destilacionoj koloni od 500 litara koju pokreće automatizovani parni kotao, stvara se rafinirani kompleks arome rakija koje 
donose lagan i prepoznatljiv ukus uživanja. 
“Podrum Pevac” iznedrio je rakije autetičnih ukusa dunje, kruške, šljive, maline, kajsije, loze , šljive kao i likere od oraha, maline , dunje, pelina koje donose nesvakidašnji užitak za sva čula.
Ono po čemu se izdvaja su rakije od dunje “Zlatni Pevac” sa jestivim 23 karatnim zlatnim 
listićima zlata i rakija od šljive ranke "Desetka" stare 10 godina.Dizajn posebno osmišljenih boca i pakovanja sastavni je deo kreiranja brenda 
koji se prepoznaje na prvi ukus! 

Za živeli uvek postoji dovoljno razloga!