PROFESIONALNE MAŠINE ZA SLADOLEDE: VALMAR

Profesionalne mašine i aparati za sladolede za poslastičarstvo i HoReCa sektor. Valmar je vodeća kompanija u industriji sladoleda i gelato poslastičarskih mašina i opreme. 

Valmar će sa zadovoljstvom asistirati svim entuzijastima, ljubiteljima i profesionalcima da ostvare svoje profesionalne planove i snove u gelato i poslastičarskom sektoru.

Bulevar Oslobođenja 78, Novi Sad

+381 66 656 48 24

teodorakatic [at] valmarsrbija.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Valmar Global , jedna od vodećih kompanija u industriji gelato i poslastičarskih mašina, sa zadovoljstvom će asistirati svim entuzijastima, ljubiteljima i profesionalcima da ostvare svoje profesionalne planove i snove u gelato i poslastičarskom sektoru.

Kompanija Valmar nudi najširi izbor modela i veličina mašina za proizvodnju sladoleda, konditorskih proizvoda i mašina za prehrambene i ugostiteljske usluge, uz obezbeđivanje široke fleksibilnosti prehrambenog proizvoda uz očuvanje kvaliteta bez obzira na proizvodni ciklus. 
Valmarov stabilan rast poslednjih godina, kako u poslovnom tako i u prometnom smislu, proizilazi iz uspešnih proizvoda koje posebno cene najzahtevniji proizvođači sladoleda, tehnološkog jaza između Valmarovih mašina i mašina konkurencije, kao i iz razvoja jedinstveni COMBISISTEM sistem za pravljenje sladoleda. Time je kompanija uspostavila svoj brend na globalnom nivou i sada zauzima poziciju jedne od najpouzdanijih i afirmisanih kompanija u ovom sektoru.
Brend VALMAR se ističe savršenom kombinacijom tehnoloških inovacija, pouzdanosti, otpornosti i dugog veka trajanja mašina.