All in one računar Shuttle X50 - dokazan u ugostiteljstvu

  • HORECA PONUDA
All in one računar Shuttle X50 - dokazan u ugostiteljstvu

Shuttle serije X50 je namenski dizajniran all in one računar za korišćenje u ugostiteljskim i hotelskim objektima sa mogućnošću neprekidnog rada 24/7.

Odlikuje se elegantnim dizajnom osmišljenim tako da se uklopi u različite prostore, vrhunskom tehnologijom touch sistema koja pruža precizan i ugodan rad operatera na samom uređaju.

Zahvaljujući pasivnom hlađenju, sistem je bešuman, bez održavanja i odobren za neprekidni rad 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Podržana je Kaby Lake arhitektura14 nm koja pomaže u poboljšanju potrošnje energije.

 

 

 

JEDNOSTAVAN TOUCH SISTEM
Ekran osetljiv na dodir, veličine 15,6 inča (16:9) koji ne zahteva miš i tastaturu, što ga čini posebno veoma pogodnim za pult prodaju. Podržana rezolucija ekrana je 1366 x 768.

PODRŽAN RAD SA VIŠE MONITORA
Serija X50 podržava povezivanje sa dodatna dva spoljna monitora, putem ugrađenih HDMI i VGA izlaza, pružajući mogućnosti za reprodukciju različitog sadržaja.
Najčešća primena ove funkcionalnosti u ugostitedljstvu je povezivanje drugog monitora za praćenje porudžbina iz kuhinje (kitchen display) ili porudžbina sa portala kao što su Donesi, Glovo...

ODLIČNA POVEZANOST PUTEM ŽIČNIH I BEŽIČNIH VEZA
Serija X50 ima mnoštvo mogućnosti povezivanja tj. podržava sledeće konektore:
1x HDMI 1.4
1x D-Sub/VGA
2x USB 3.0
4x USB 2.0
1x Gigabit LAN, 
2x Audio (Mic / Headphones)
1x Internal USB 2.0 type A port
1x Wireless LAN 802.11n (1T1R)
1x Bluetooth 4.1
1x SD card reader
Opciono 2x RS232 Sub-D, 9 pinova
Opciono 2x RS232 RJ45 konektor
Opciono 1x Parallel port

VESA MOUNT STANDARD KAČENJA
Serija X50 kompatibilna je sa standardnom montažom VESA, Ks50V7, pa samim tim pogodna za komercijalnu upotrebu u ograničenim ili teško pristupnim prodajnim mestima.

 

 

Shuttle serija X50 namenjena je i idealna za rad u sektoru HORECA.
Ukoliko želite detaljnije informacije o prodajnim cenama, uslovima plaćanja, molimo da popunite kontakt formu nakon čega će Vam se javiti stručna osoba zadužena za Shuttle računare.


Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?