Profesionalne slajserice

 • HORECA PONUDA
Profesionalne slajserice

Slajserica je profesionalni alat dizajniran za proizvodnju tankih, jednakih i prelepih komada namirnica - mesa, pre svega.

Pre nego što krenete u potragu za ovim alatom, morate da se upoznate sa načinom rada, karakteristikama i različitim modelima, dostupnih na tržištu. Nisu sve mašine iste, a ulaganja možete optimizovati odabirom odgovarajuće slajserice, prema svojim potrebama.

 

Tradicija, raznovrsnost i kvalitet u svakom pogledu

Slajserice, kao proizvod, u upotrebi su vekovima. S godinama i adekvatnim usavršavanjem, one su danas profesionalni alat za svaku kuhinju:

 • kućnu,
 • ugostiteljsku (restorane, hotele, picerije i dr.),
 • za sva mesta gde se neguje hedonizam i
 • mesta gde se stavlja akcenat na poseban odos prema mesu i fantastično isečenom parčetu mesa.

 

Kada se tradicija susretne sa inovacijom, rezultat su kompaktna, živopisna rešenja, ali i veličanstveni primeri čeličnih slajserica za svakodnevnu upotrebu.

Slajserica je ukras, podsetnik na neka prošla vremena, kada je odos prema hrani bio drugačiji i to je ta atmosfera koju želimo mi, verujemo i proizvođači, da dočaramo kada govorimo o ovim sjajnim, profesionalnim alatima.

 

Slajserica - Berkel 1

Berkel slajserica - Dizajn inspirisan tradicijom prošlih vremena


 

Sa toliko različitih modela na tržištu, izbor slajserice može biti težak zadatak. U ponudi se nalaze:

 • Ručne,
 • Profesionalne,
 • Polu-profesionalne slajserice.

 

Da bismo vam pomogli, proveli smo dosta vremena istraživajući – istorijat, proizvođače, komentare kupaca i karakteristike proizvoda. Suzili smo izbor na najkvalitetnije proizvođače i možemo da vam pomognemo da donesete pravu odluku.

 

Pozovite nas odmah i saznajte sve detalje,  pre same kupovine:
>>> KONTAKT

 

Ručne i automatske slajserice

Ručne slajserice su pogodne samo za kućnu upotrebu i preporuka je da odaberete automatski model za bilo koju drugu aplikaciju, čak i ako imate malu prodavnicu hrane.

Automatske slajserice su sigurnije, brže, preciznije i lakše za održavanje.

 

Slajserice sa zupčanicima i remenima

Dakle, najpre razlučite sledeće - da li želite slajserice sa zupčanicima ili kaišem?

Slajserice koje se pokreću zupčanikom imaju efikasan i pouzdan mehanizam za sečenje, idealan za sečenje mesa i drugih namirnica, u velikim količinama, posebno one tvrđe. Skuplje su, ali daju najbolje rezultate - visok kvalitet, i to na duže staze.

 

Slajserice za kućnu upotrebu

Berkel Home slajserica


 

Slajserice koje se pokreću kaišem imaju standardni mehanizam za sečenje, koji je savršen za neke manje aktivnosti i količine. Oni su jeftiniji, ali daju sjajne rezultate u objektima poput prodavnica i manjih restorana.

 

Vertikalne i gravitacione mašine za sečenje

Mislimo da treba da ukažemo na još jednu bitnu karakteristiku, pri izboru profesionalne slajserice:

Razlika između vertikalnih i gravitacionih mašina?

Kod vertikalnih slajserica za rezanje, ploča je okomita na sečivo. Iz tog razloga, proizvod treba ručno gurnuti na sečivo, ali sam rezultat je odličan, što se tiče preciznosti i estetike, posebno kod mesa.

Vertiklane slajserice

Vertiklana slajserica - NOAW


 

Osim toga, vertikalne slajserice zauzimaju manje prostora, u odnosu na gravitacione.

 

Gravitacione slajserice

Gravitaciona slajserica - NOAW


 

Kod gravitacionih slajserica, ploča je blago nagnuta i proizvod automatski klizi prema sečivu. S toga je ove sekače lakše koristiti, čak i ako zauzimaju više prostora od vertikalnih modela. Ove slajserice su pogodne za namirnice poput: sira, priloga, suhomesnatih proizvoda i povrća.

 

Restaurirane slajserice

Firme poput Berkel, Noaw, ali i drugih brendova, naročito italijanskih, u svojoj ponudi imaju i tradicionalne-restaurirane primere slajserica, koje zaista mame predivnim dizajnom.

 

Sam čin restauracije, vreme, trud, znanje, deo su ovog procesa, neverovatni za nas koji gledamo sa strane

 

 

 

Restaurirani primerci slajserica će vam oduzeti dah,  dizajnom i duhom starih vremena, pretočenih u nešto moderno, korisno, lepo i praktično, sa primesima moderne tehnologije koja im daje sigurnost i fleksibilnost!

Negujući ručne slajserice, sa prelepim dizajnom i detaljima, tržište danas kupcima nudi raznoliku ponudu profesionalnih slajserica i ponuda je i više nego zanimljiva, kako za pretragu, tako i za kupovinu.

 


BENEFITI


 

Zašto vam je potrebna slajserica i na šta treba obratiti pažnju?

Rezanje mesa ili nekih drugih namirnica, uz ovaj alat biva efikasnije nego ikad. Slajserice se lako uklapaju u sve vrste i veličine kuhinje i obaviće u sekundi ono za šta vam obično treba mnogo više vremena.

Meso koje se unapred nareže, često je i skuplje, a i slabijeg ukusa. Ako želite da ispunite standarde, razmislite o tome da to sami učinite i uslužite klijentu ili gostu.

 

Profesionalna slajserica

Profesionalne slajserice - Berkel


 

Profesionalne slajserice sadrže mnogo različitih modela i teško ćete odabrati na prvi pogled. Ako želite da postignete pravi rezultat, trebalo bi da uzmete u obzir svaki detalj slajserice koju želite da kupite:

 • Vrsta hrane koju će te koristiti na slajserici: nije ista stvar narezati smrznuto meso ili kremasti sir, narezak ili povrće, hleb ili sveže meso.
 • Količina i veličina isečene hrane koja vam je potrebna.

 

Ako svakodnevno režete velike količine hrane, trebalo bi da izaberete mašinu za rezanje sa ojačanim mehanizmom i sa vrhunskim materijalima; s druge strane, ako su vaše potrebe za sečenjem manje, odlične rezultate dobićete čak i uz standardniju i poluprofesionalnu mašinu.

 

1. Savršeno rezanje i merenje proizvoda u jednoj operaciji

Fino podešavanje noža za debljinu, tako da se dobije kvalitetan i precizan komad hrane, tokom celokupnog životnog ciklusa samog sečiva. I ne samo to – mnoge slajserice imaju i Integrisanu vagu, sa lako skidajućim tasom (radi jednostavnijeg čišćenja)

 

2. Jednostavno za upotrebu

Izuzetno lako za korišćenje, zahvaljujući kvalitetnoj površini I materijalu, tehnički zreloj ergonomiji i u potpunosti bezbedno za korisnika.

 

3. „Higijenski dizajn“

Savršen higijenski dizajn podrazumeva rasklapanje (demontažu) brzo, lako i bez alata. Čisti se na jednostavan način, bilo mašinski ili ručno.

 

4. Ušteda energije

Za mnoge možda i najvažnije od svega je:

 • snažan i dobar motor,
 • ušteda energije,
 • tihi rad,
 • praktično bez zagrevanja radne površine.

 

Bez obzira da li posedujete veći ili manji restoran, nabavka profesionalne slajserice je dobra i pozitivna investicija. Slajserica i ono što ona čini sa vašom hranom  je savršenstvo -  jednako sečeno, lepo oblikovano i na kraju aranžirano. Želite tanke ili deblje odreske, nije ni važno, jer slajserica može da učini hranu nedoljivom već pri prvom pogledu, a za vaše klijente, to je nekad od presudnog značaja.

Zamislite samo šta jedna profesionalna slajserica može da učini za vas i vašeg gosta!

Umesto da trošite novac na kupovinu sečenih namirnica, razmislite o tome da kupite slajsericu i omogućite da sami to uradite, baš onako kako vi želite.

 

Mi možemo da Vam pomognemo u izboru i nabavci profesionalnih slajaserica. Kontaktirajte nas i izlazimo u susret svim Vašim zahtevima.

 


Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?