Profesionalne UniMac mašine za pranje veša

 • HORECA PONUDA
Profesionalne UniMac mašine za pranje veša

Mnogi će se složiti sa nama da je veš mašina jedan od najboljih izuma u istoriji, posebno današnji - savremeni modeli, napravljeni tako da prate različite životne stilove i potrebe u različitim sferama poslovanja.

Istorija veš mašina seže do najranijih civilizacija, a danas se govori o tehnologiji koja je promenila naše živote, na načine koje nismo mogli ni da zamislimo.

Profesionalne mašine za pranje veša omogućavaju brzo pranje - ekološki prihvatljivo, tihe su i temeljne. Izbor je veliki, nije se lako odlučiti, ali presudiće elementi vezni za potrebe vašeg poslovanja.

Kako bi svima vama koji razmišljate o kupovini profesionalne mašine za pranje veša, celokupno iskustvo nabavke opreme bilo pravo zadovoljstvo, a ne traumatično iskustvo, potrebo je samo da nas kontaktirate i pomoći ćemo vam u izboru i nabavci profesionalne mašine za pranje veša.

 

>>> KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM


 

Zahvaljujući  modernoj tehnologiji i profesionalnim mašinama kao izumima, koji deluju neverovatno, svet hotelijerstva danas izgleda potpuno drugačije.

Lep ambijent, prijatna atmosfera i enterijer. Odlična hrana. Efikasna usluga. Prelepa dekoracija i miris koji kruži oko vas i podstiču vaše goste da uživaju u trenucima provedenim kod vas.

Miris čistoća, svežina sa svih strana!

Ova neverovatna stimulacija čula je nešto što je teško rečima iskazati, ali čini čuda u svakom ugostiteljskom objektu.

Predsluv za to su čistoća i higijena!

 

Uni Mac

 

Moderna tehnologija koja pomera granice vašeg poslovanja

Tehnologija je tokom godina kreirala nebrojene mogućnosti koje su potpuno izmenile način na koji danas funkcionišu ugostiteljski objekti.

Svakodnevna potreba - želja da se proces pranja učini manje napornim i što efikasnijim, dovela je do impresivne lepeze izuma sa kojima se danas susrećemo.

Budućnost je tu, tehnologija je napredovala, a današnje profesionalne veš mašine odlikuje nekoliko ključnih elmenata:

 

IZDRŽLJIVOST

Čvrstа konstrukcijа i dug rаdni vek.

 

PRODUKTIVNOST

Moguće je podesiti svаki pаrаmetаr prаnjа tаko dа odgovаrа njegovim potrebаmа u    zavisnosti od količine punjenja (čime se štedi vreme). 

 

POTROŠNJA VODE I ENERGIJE

Mаksimаlne performаnse u prаnju sа niskim nivoom vode, minimizirаjući potrošenu vodu i snаgu.

 

LAKOĆA KORIŠĆENJA

Moderene profesionalne mаšine za pranje veša su  jednostаvne, intuitivne i ergonomične zа korišćenje i održаvаnje.

 

SIGURNOST

Sigurnost se ogleda u svakom pogledu. Sve komponente su projektovane za dugotrajan rad, tako da omogućavaju pouzdano funkcionisanje mašina.

 

FLEKSIBILNOST

Mаšine zа veš serije HS i njihove kontrole mogu se prilаgoditi svim vrstаmа proizvodа poslovne i potreba vešeraja.

 

UniMac® profesionalna mašina za pranje veša - dizajnirana da ispuni sva vaša očekivanja

Bez obzira da li vam je potrebna profesionalna mašina za pranje veša visokog kapaciteta, srednje ili male zapremine, industrijske mašine za pranje veša UniMac® nude sjajne performanse.

 

Visoke performanse znače vrhunsku efikasnost, veću propusnost i vrhunske rezultate.

 

Napravljene za hotelijerske potrebe, UniMac® mašine su opremljene najsavremenijim tehnologijama poput UniLinc - koja omogućava bežičnu kontrolu ilii TotalVue - koji prikuplja sveobuhvatne podatke kako bi vam pružio potpunu preglednost performansi i troškova.

Već više od 60 godina UniMac® se fokusirao na pružanje usluga za specifične potrebe hotelijerstva:

 1. Za osoblje koje je ograničeno radnim vremenom, naše kontrole, koje se lako koriste, čine dosledne i ponovljive cikluse pranja veša jednostavnim, koliko i pritiskanje samih dugmića.
 2. Sa ograničenim prostorom za pranje veša, mnogi ugostiteljski objekti imaju problem i često zaglave sa mašinama koja ne nude odgovarajuću snagu čišćenja. UniMac®-u ima za rešenja koja nude kompletnu uslugu pranja veša, u svega devet kvadratnih metara podnog prostora.

 

UniMac® - UW serija

Modeli UW45 (21KG) i UW65 (28KG)

UniMac® - ovi u potpunosti redizajnirani modeli, aneksiranih mašina za pranje UW45 i UW65, pomerili su kvalitet na viši nivo. One su izuzetno efikasne, sadrže u sebi vrhunske perfomanse. 

Modeli UW45 i 65 su dizajnirani da rade 24 sata, 7 dana u nedelji.

 

Uni Mac UW serija

UWT045D4 - 45lb


 

Ove profesionalne UniMac® mašine za pranje veša postavljaju nove standarde:

POGONSKI MEHANIZAM

Proizvedeni za rad u hotelijerskim uslovima, cilindrični prednji i konusni zadnji ležajevi, u stanju su da podnesu za 200% veća opterećenja od kugličnih ležajeva.

Rezultat?

Mašina koja duže traje.

 

MOTOR

UniMac® motor ima 67% više snage nego druge ankerisane mašine istog kapaciteta. Više snage znači mogućnost da se mašina neprestano koristi, čime se povećava produktivnost ali i životni vek motora.

 

RAM

Čelični industrijski ram je napravljen da bez napora izdrži vibracije i nebalansiran veš u bubnju. Može se postaviti i na postojeće temelje modela UW60.

UniMac® je prepoznatljiv u celom svetu kao vodeći proizvođač profesionalne opreme za pranje veša.

Svaka mašina u seriji UW je dizajnirana da bi odgovorila na najteže zahteve u profesionalnom pranju veša:

 • Izdržava dvostruko jaču centrifugu, u poređenju sa ostalim mašinama.
 • Nudi najniže troškove vlasništva – rentabilnost
 • Dizajnirana je da izdrži velike količine različitog veša.
 • Industrijska snaga snaga mašine znači manje zastoja u radu, povećanu efikasnost i duži životni vek.

 

UniMac® - UY serija

Znamo koliko ozbiljno shvatate svoj posao. Zbog toga smo jednako strastveni u vezi sa ovom temom koja ima veliku ulogu u vašem poslovanju.

UniMac® je vodeći svetski proizvođač opreme za pranje veša u svetu i smatramo da vredi da se upoznate sa ovim proizvodima.

 

Uni Mac UY serija

UYN020- 20lb


 

Sjajne preformanse koje prevazilaze zahteve komercijalnog tržišta veša, usmerene su ka smanjenju vaših troškova i povećanju efikasnosti.

 • Slobodnostojeće
 • visoka centrifuga (do 1165 obrtaja – UY65, 80)
 • Prednji, bočni i gornji paneli od nerđajućeg čelika
 • Bubanj i kazan od nerđajućeg čelika
 • PROform – mikroprocesorsko programiranje
 • Patentirani dispanzer za deterdžente
 • Veliki odvodni ventil (Ø76 mm)
 • Jednostavan pristup svim bitnim delovima sa prednje strane
 • Veliki otvor na vratima radi lakšeg stavljanja i vadjenja veša
 • USB priključak (na zadnjem panelu)
 • Priključci za tečne deterdžente

 

Opcije

 

 • Pumpe za tečne deterdžente
 • Sistem za recikliranje vode
 • Verzija grejanja na paru
 • Treći priključak za vodu

 

Profesionalna UniMac® mašina za pranje veša je veoma jednostavna za rukovanje i održavanje. Kompaktna struktura, razuman dizajn, stabilan rad i dug radni vek.

Još jedna prednost tehnologije profesionlnih veš mašina je uklanjanje masnih mrlja, ulja i masti sadržane u različitim dnevnim potrepštinama (kozmetika, ulja za podmazivanje, pribor i sl.), koje se dobro uklanjaju u profesionalnim mašinama za pranje veša.

U zavisnosti od vaših želja, UniMac® profesionalne  mašine za pranje veša su projektovane da budu energetski efikasne i da štede vodu. Razni kapaciteti, bez obzira na to koje dimenzije tražite, UniMac® ima veš mašinu koja će se uklopiti u vaš stil i vrstu poslpovanja i  naravno količinu veša.

Ubrzajte proces i poboljšajte svoje poslovanje. Uz UniMac® profesionalne veš mašine upravo je to i moguće.

Istražili smo za vas tržište i sa sigurnošću vam možemo reći da je izbor veliki, odluka teška, ali neka vam naše smernice budu putokaz i pomoć pri nabavci odgovarajuće profesionalne opreme, poput profesionalnih mašina za pranje veša!


Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?