Profesionalni UniMac valjak za peglanje veša

 • HORECA PONUDA
Profesionalni UniMac valjak za peglanje veša

Ne treba posebno naglašavati da se od hotela i drugih ugostiteljskih objekata očekuje da pruže najviše standarde za svoje goste. Ne govorimo samo o dekoru, već urednost i čistoća prostorije je ono što ostavlja prve i trajne utiske na vašeg gosta.

Zahvaljujući Internetu i online recenzijama, vaši klijenti mogu vrlo lako da ocene svoj prvi, pa i drugi utisak (pozitivan ili negativan), nakon boravka u vašem hotelu. Znate i sami koliko je važno da se gost u vašem objektu oseća prijatno i zadovoljno.

Biti na dobrom glasu je oduvek bilo važno. Danas se o turističkoj, hotelskoj i ugostiteljskoj ponudi najviše priča na Internetu i oni koji to ne prihvate, i ne primene, ne mogu se nadati dobrim poslovnim rezultatima.

 

Reputacija je u hotelijerstvu i ugostiteljstvu od neprocenjivog značaja.

 

Hotel je izuzetno brzo i aktivno radno okruženje. Smena gostiju podrzumeva čišćenje soba, menjanje posteljina, peškira... i ono se odvija svakodnevno.

Funkcionisanje tima u hotelijerstvu je od izuzetnog značaja za opšti utisak, koji hotel ostavlja na goste. Iz tog razloga vam je neophodna dobra organizacija, profesionalna ugostiteljska oprema, a ona uključuje i profesionalne valjke za peglanje veša.

Profesionalni valjak za peglanje veša je proizvodi koji može da olakaša rad i pruži savršene rezultate u poslovanju.

 

Profesionalni valjak za peglanje veša

Profesionalni UniMac valjak za peglanje


 

Usled nedostatka informacija na Internetu, vezanih za profesionalne valjke za peglanje, istražili smo tržište, kako bi smo udovoljili zahtevima hotelijera i ugostitelja, koji nam se svakodnevno obraćaju za pomoć pri kupovini.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Možete se pouzdati u to da ćemo sa vama podeliti sve korisne informacije i uputiti vas na prave ljude.

 

>>> KONTAKTIRAJTE NAS

 

Profesionalni valjak za peglanje veša i njegove prednosti 

 

Ušteda vremena i novca

Elektronski regulisana brzina valjka može se prilagoditi vrsti veša i vašoj sopstvenoj radnoj brzini. Ulaganjem u profesionalan valjak za peglanje veša, možete uštedeti vreme i novac, samim tim što vam ovaj vid peglanja skraćuje vreme rada, u odnosu na druge načine peglanja veša.

Procenite i sami.

 

Prostor za uštedu prostora

Prostor može da izazove zabrinutost pri kupovini valjka za peglanje, jer je zabluda da vam treba veliki prostor za ovaj proizvod. Valjci za peglanje veša dizajnirani su u različitim veličinama, tako da mogu da se smeste u manje i veće prostorije.

Sa prikladnim mehanizmom za sklapanje, koji se može naći kod većine vodećih proizvođača, možete da ga smestite prostoriju od 2m². Sjajno, zar ne?!

 

Sigurnosne karakteristike

Profesionalni valjak za peglanje veša ima ugrađen sigurnosni mehanizam za sprečavanje nezgoda. Ova bezbednosna funkcija uključuje automatsku zaštitu prsta koja se zaustavlja, ako prsti korisnika dođu u dodir (motor se zaustavi i ploča će se podići), postoje i opcije koje će sprečiti zaglavljivanje veša sa kojim radite.

 

Specijalne tkanine

Neki hoteli pružaju uslugu koja podrazumeva izuzetno kvalitetne tkanine za goste, koje su veoma ostljive za održavanje – pranje i peglanje. Podešavanja brzine valjka i kontrola temperature znače da možete da se prilagođavate različitim vrstama tkanine, pa i onim najosteljivijim.

 

Pogodnost i ergonomičnost

Kretanje valjka aktivira se nožnim prekidačem (sa ravnim hodom), a grejna ploča se spušta na odeću i vrši pritisak. Toplina se raspoređuje po čitavoj površini, osiguravajući optimalne rezultate peglanja.

Ergonomičan položaj sedenja, kod pojedinih proizvoda, smanjuje naprezanje i time čuva ruke i leđa vaših zaposlenih.

 

Dug radni vek

Napravljeni od aluminijuma, čelika…, profesionalni valjci za peglanje veša su robustni i izdržljivi, savršeni za stalnu i svakodnevnu upotrebu u vašem poslu.

 

Profesionalni UniMac valjci za peglanje sa grejnim cilindrom

UniMac® je neosporni svetski lider u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice i jedan od vodećih proizvođača profesionalnih valjaka za peglanje veša, čije proizvode možete naći na našem tržište.

Odnos cene i kvaliteta je i više nego privatljiv, iz tog razloga vam i predstavljamo ove proizvode, koji će, sigurno smo, zadovoljiti vaše standarde i potrebe poslovanja.

 

Valjak za peglanje - UniMac

 

UniMac modeli FCU

UniMac proizvodi su napravljeni tako da omoguće najkvalitetniji finiš i da rade sa najvišom efikasnošću, koja pruža korisniku neverovatan osećaj udobnosti, topline i svežine.

Maksimalan učinak se direktno odražava na smanjenje troškova u tri glavne oblasti: komunalije, zamena posteljine i troškovi rada.

Pogledajmo kako UniMac može da vam pomogne da povećate performanse u ova tri ključna područja rada, hotela pre svega:

 

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

 • Velika kontaktna površina sa vešom pod uglom od preko 300°
 • Štitnik za prste i dugme za hitno zaustavljanje radi veće bezbednosti
 • Izdržljive peglačke trake od specijalnog Nomex materijala
 • Automatsko hladjenje
 • Jednostavno mikroprocesorsko upravljanje: 20 podešenih programa za peglanje
 • Indikacija brzine peglanja i temperature
 • Mogućnost promene smera okretanja valjka
 • Frekventna regulacija rada motora
 • Filteri koji se lako skidaju i čiste
 • Povrat veša sa iste strane – instalacija uz zid radi uštede u prostoru
 • Električno, gasno ili parno grejanje
 • Sistem za otkrivanje pregrevanja sa 3 temperaturna senzora

 

OPCIJE

 • Nožna pedala za lako pokretanje i zaustavljanje rada
 • Hromirani cilindar radi bolje toplotne provodljivosti

 

UniMac FCU modeli

Valjak za peglanje veša model FCU


 

UniMac proizvodi različite modele valjaka za peglanje, sa dugim vekom trajanja. Ovi proizvodi su jednostavni za upotrebu, ali su ujedno i sofisticirani primeri, koji će zadovoljiti i ukuse onih najzahtevnijih.

Štede prostor, radnu snagu, energiju i prilagođeni su za sve potrebe hotela, hostela, apartmana, spa centara, bolnica i perionica veša. 

Znamo da svi očekujete stabilan kvalitet sušenja, peglanja i sa UniMac profesionalnim valjkom za peglanje dobićete rezultate koje očekujete.

Za detaljnije informacije kontaktirajte naš tim.


Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?