HORECA PROGRAM ČAJEVA: STASSEN

STASSEN Vam predstavlja HoReCa program čajeva. Stassen d.o.o. Beograd je predstavnik, uvoznik i distributer Stassen Tea LTD iz Sri Lanke. Stassen čaj je 100% čist cejlonski čaj, ručno bran, jedinstvenog porekla. Sinonim je za najbolji cejlonski čaj koji se proizvodi na sopstvenim plantažama (ubrajaju se u najbolje plantaže na svetu) na ŠriLanci. Proces proizvodnje Stassen čaja je stogo kontrolisan, od sadnice čaja do finalnog proizvoda. U proizvodnji se ne koriste hemikalije, ne sadrži GMO, teške metale i alergene. Sve arome su 100% prirodne. Pakovanje Stassen čaja sadrži 25 kesica čaja u papirnim motima sa rokom trajanja od 3 godine. Saradnju baziramo na partnertskim odnosima, vrhunskom proizvodu, brzom i kvalitetnom servisu. Osim cejlonskih čajeva u svom asortimanu imamo i biljne čajeve od mente, kamilice i hibiskusa. 

Generala Štefanika 43/21, Beograd

+381 65 317 42 81

office [at] stassen.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Stassen je sinonim za najbolji cejlonski čaj. Sa svojih sopstvenih plantaža čaja Stassen izvozi čajeve u preko 80 zemalja sveta na pet kontinenata. Stassen je pionir komercijalno održive proizvodnje zelenog čaja u Sri Lanci, kao i organske proizvodnje zelenog i crnog čaja. Prvi je međunarodno priznati proizvođač sertifikovanog organskog čaja na svetu sa godišnjom proizvodnjom od preko 200 tona.

Stassen čajevi su stalni pobednici na svetskim sajmovima poznati po vrhunskom kvalitetu. Stalna težnja za savršenim kvalitetom objašnjava uspeh Stassen čajeva. Plantaže Stassena se ubrajaju u najbolje plantaže u Aziji: Stassen čaj je 100% čist cejlonski čaj jedinstvenog porekla. Proizvodnja čaja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima pod nadzorom vrhunskih stručnjaka. Proces proizvodnje je kontrolisan od sadnice čaja do finalnog proizvoda.

Čaj proizveden na Stassen plantažama stiže do potrošača u roku od 2 meseca od proizvodnje.

Naša misija je da ljubiteljima čaja pružimo mogućnost da uživaju u jedinstvenom i vrhunskom čaju sa Sri Lanke – najboljem Cejlonskom čaju.