MILFORD ČAJEVI: BALKAN ZONE DISTRIBUTION

MILFORD čajevi potiču sa obronaka planina u Austriji i karakteriše ih široka lepeza raznovrsnih voćnih i biljnih aroma, po čemu su ovi čajevi daleko poznati u svetu. Tradicionalne arome mente, kamilice,  zelenog čaja, dopunjene aromama cejlonskog crnog čaja, kao i brojnim nesvakidašnjim voćnim kombinacijama uvrstile su ove čajeve u menije velikog broja HoReCa objekata. Posebno izdvajamo instant čajeve koji se mogu razblaziti u toploj i hladnoj vodi.  

Prvomajska 360, Beograd

+381 60 5211 341

office [at] balkanzone.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Kompanija BALKAN ZONE DISTRIBUTION, osnovana je 2022-e godine kao odgovor na rastuće potrebe nekoliko principala za jačanjem svojih pozicija ne samo na tržištu Srbije, već na celom Balkanu.

Tako je naša firma postala generalni uvoznik i zastupnik brendova MILFORD i HUXOL za ceo Balkan, a ujedno je i upotpunila svoj portfolio brendovima LOTTE i CAVANNA za teritoriju Srbije.

Iako je stažom tek u početnoj fazi svog postojanja, iza osnivanja firme se nalazi tim ljudi koji imaju višedecenijsko iskustvo u trgovini na veliko i malo, a to iskustvo je sticano upravo razvojem pomenutih brendova, koji su u ovom trenutku lideri na tržištu.

Kompanija Balkan Zone je nacionalni distributer koji pokriva kako retail, tako i HORECA kanal.