DISTRIBUCIJA PIĆA: TIM 99

Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.

Milorada Jovanovića 5, Beograd

+381 11 755 87 87

tim99 [at] eunet.rs

Websajt

Info pult

Kompanija "Tim 99 d.o.o." je osnovana 1999. godine.

Timski rad i timski duh u kompaniji doprineo je da smo ubrzo postali jedna od najvećih distributerskih kuća u Srbiji. Distribucija pića je naša osnovna delatnost i ono u čemu smo bez premca, jer našim partnerima možemo da ponudimo kompletnu uslugu - od uvoza i carinjenja robe, preko skladištenja, marketinških aktivnosti, do prodaje i isporuke. Za sve prodajne programe koje mi distribuiramo, garantujemo dostupnost robe krajnjim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mestu.

Imajući u vidu posvećenost ostvarenju ciljeva, nastojimo da dostignemo ideal distribucije - 100% preporučenog portfolija, u 100% objekata, 100% vremena.

Naši partneri u poslovima distribucije su velike međunarodne i domaće kompanije. Njihovo dugogodišnje multinacionalno iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću iz godine u godinu donosi uspeh i rast.

Usmerenost na kvalitet usluge, organizacija, poznavanje lokalnog tržišta, kao i dobra geografska pokrivenost su ono što nas izdvaja i čini jednom od najvećih distributerskih kuća u Srbiji.

Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija .
Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.

Neki od najpreoznatljivijih brendova su: Label 5, Winchester iz kategorije viskija; Agavita, Gibsons, Lordson, Jelzin, Poliakov iz kategorije belih alkoholnih pića; Dulong, Grand Sud, Baron D’Arignac, El Emperador, Porto Cruz, Casa De Campo, Skovin iz vinskog programa; Orangina, Limona, Spezi iz kategorije bezalkoholnih napitaka i Amigos kafa.

U okviru kompanije je i lanac od 21-ne specijalizovane maloprodaje, lociranih na teritoriji Beograda. Dugo godina imamo odličnu saradnju sa svim velikim kućama: Delhaize, Mercator, Metro, Aman, Veropoulous, Dis, Univerexport, ... kao i sa najvećim veleprodajana na teritoriji Srbije.

Misija Tim-a 99 d.o.o. je da ubuduće razvija i unapredjuje svoj odnos kako sa poslovnim partnerima, tako i sa svojim potrošačima.